Passzív törzskönyv esetén szerepel "valami" a forgalmiban - pontosan mi szerepel, és hol?
Autót vásárolnék, amihez természetesen nincs törzskönyv - miért is lenne olyan egyszerű...
Szóval vagy elhagyta a tulajdonos (ez esetben megvárom míg pótolja), vagy passziválva van a törzskönyv, és ez szerepel a forgalmiban...
Na igen, de hol, és mi az ami pontosan bele van írva? (Képet, mintát nem találtam a neten. A jármű forgalmiját még nem láttam.)
Ui.: Feltételezem nem csak úgy golyóstollal van valami beírva a közlemény rovatba (a szomszéd bácsi kézírásával).
Autókereskedők árulnak így autókat, de, kézzel van beírva a forgalmiba, hogy passziválva van, vagy valami hasonló, talán van ott cégbélyegző is. Na meg a kiállító okmányirodáé is, aláírással.
2 autóm volt ilyen, mindkettőnél így volt.
Köszönöm a választ, hát... vannak kétségeim.
Esetlen valaki pontosan meg tudná írni, vagy még jobb lenne egy minta - okmányirodai pecsét az én kocsim forgalmijában is van, meg mellette annyi hely, hogy odaírjak valamit, aztán egy összerakható bélyegzővel pár perc alatt egy cégbélyegzőt is oda tudnék varázsolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!