Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó dugattyú szereléshez...

Robogó dugattyú szereléshez jó lesz ez a szerszám?

Figyelt kérdés

Rendeltem a kici occó kínaiaktól egy dugattyú gyűrű összehúzó szerszámot. Értelem szerűen a 38-50mm-es méretűt, ami jó az 50ccm-es robogókhoz. Erre küldtek egy 57mm-120mm-ig kategóriájú szerszámot. Nekem 42-es dugóhoz kellene használnom.

Most az a kérdés, hogy ha levágok az acélos lemez hosszából, akkor vajon tudom e használni a kisebb dugókhoz? Vagy a kisebb dugókhoz való szerszámnak lágyabb, vékonyabb a lemez része és ne kísérletezzek vele ?

2018. febr. 27. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a kisebb dugókhoz való szerszám is ugyanolyan anyagból készül, csak kisebb méretben. Az a lényeg, hogy össze tudd nyomni/húzni vele a gyűrűket. ha le tudsz vágni belőle, akkor szerintem jó lesz.
2018. febr. 27. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Abban biztos vagyok, hogy ugyanolyan minőségű anyagból csinálják, de engem az érdekelne, hogy vastagságban is vajon azonos e ?

A kisebb dugóhoz jobban meg kell hajolnia a fémnek.

Jó lenne, ha valakinek lenne kicsi és nagy is, hogy össze lehessen hasonlítani.

A kis kínai nagylelkűen felajánlott 1 fontot, hogy visszatéríti. Ha viszont szétvágom és mégsem jó, akkor nagy dugóhoz is használhatatlan szerszámom lesz. Nem volt nagy összeg, csak bosszant, hogy nem azt küldték.

2018. febr. 27. 21:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Csinálj egy sörös, vagy konzervdobozból és annyi.
2018. febr. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!