Robogó dugattyú szereléshez jó lesz ez a szerszám?
Rendeltem a kici occó kínaiaktól egy dugattyú gyűrű összehúzó szerszámot. Értelem szerűen a 38-50mm-es méretűt, ami jó az 50ccm-es robogókhoz. Erre küldtek egy 57mm-120mm-ig kategóriájú szerszámot. Nekem 42-es dugóhoz kellene használnom.
Most az a kérdés, hogy ha levágok az acélos lemez hosszából, akkor vajon tudom e használni a kisebb dugókhoz? Vagy a kisebb dugókhoz való szerszámnak lágyabb, vékonyabb a lemez része és ne kísérletezzek vele ?
Abban biztos vagyok, hogy ugyanolyan minőségű anyagból csinálják, de engem az érdekelne, hogy vastagságban is vajon azonos e ?
A kisebb dugóhoz jobban meg kell hajolnia a fémnek.
Jó lenne, ha valakinek lenne kicsi és nagy is, hogy össze lehessen hasonlítani.
A kis kínai nagylelkűen felajánlott 1 fontot, hogy visszatéríti. Ha viszont szétvágom és mégsem jó, akkor nagy dugóhoz is használhatatlan szerszámom lesz. Nem volt nagy összeg, csak bosszant, hogy nem azt küldték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!