Kocsiváltásnál ki lehet a jobb?
Autóváltás előtt állok, német vagy japán autó érdekelne.
Idáig 2 autó van szem előtt, ezek azok:
Opel Astra H 1.6 116 LE Benzin
Mazda 3 1.6 TE benzin
Jelenleg egy Fiat Albea-val rendelkezek (1.2 80 LE).
A fentiek közül melyik lehetne a legnagyobb pozitív változás? Illetve melyik a minőségibb autó? A Mazda rohadásáról tudok, de biztos, hogy vásárlás után megcsináltatnám a rozsdavédelmet.
Astra H.
Annak idején 7-8 éve én is e kettő között vacilláltam. A H Astra már galvanizált karosszériás, nem igazán jellemző rá a rohadás. Ha mégis megindul, nagyon lassan terjed tovább. Ez az egyik nagy előnye a Mazdával szemben.
Ezekből pedig vannak nagyon jól felszerelt példányok, ne érd be valami alap fapad felszereltséggel! Ülésfűtés, kanyarkövető xenon fényszórók, színes kijelzős navi, aktív futómű, ezek mind elérhatőek hozzá, mégha ritkák is.
Köszi, az infokat!
Kedves utolsó! Kb 1,8 milliót szánnák rá. Ebben is vannak ilyen extrák amik említve voltak?
Az enyémet 1,42M-ért vettem 2012-ben, akkor 6 évesen első magyar tulajtól. Benne voltak a felsorolt dolgok.
1,8-ért ma már nem csak a korai évjáratok vannak, hanem lehet válogatni is. Inkább csak szerencse kérdés, hogy talál-e ilyet az ember. És ha talál, az milyen állapotú. Rengeteg a külföldről behozott visszatekert órás ebből a típusból sajnos.
Kedves Utolsó!
S a tiéd mondjuk városban mennyit fogyaszt? Meg úgy általában?
Használt autón 8,5 -et írnak és valami 6-ot országútra.
Ez egész baráti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!