Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Létezik olyan autóbontó ahol...

Létezik olyan autóbontó ahol én magam szedhetem ki a keresett alkatrészt?

Figyelt kérdés

2018. febr. 25. 19:18
 1/5 mnblkjpoi ***** válasza:
Roncstelepre gondolsz?
2018. febr. 25. 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Az is szóba jöhet.
2018. febr. 25. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Kicsi rá az esély. Talán valami illegális bontónál szóba jöhet. A rendes bontókban már csak munkavédelmi okokból se engednek be a bontási területre, nem beszélve arról, hogy ha szakszerűtlenül bontasz és mást is tönkre teszel, vagy zsebre teszel valamit. Azonkívül a bontóknál szigorú nyilvántartást kell vezetni a kibontott alkatrészekről.

Rendes helyeken szakszerűen bontják az alkatrészeket, bevizsgálják és garanciát is adnak.

2018. febr. 25. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Létezik, Budapesten több is van.

Már több éve járok 1 helyre, mindig nekem kell kiszedni, amit akarok.

Kb nagy ívben szrnak bele, hogy szeded ki a cuccot, úgyis kockára nyomják, és megy a méhbe az egész.

Nem nagyon akarnak már bontóskodni az emberek, a legtöbb ilyen hatósági autóbontó.

2018. febr. 25. 20:48
 5/5 Folti16 válasza:

Szia

Érdekelne, hol van ez a hely!

Egy 2es Focushoz kellene alkatrész

2023. jan. 7. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!