Motorcsere nagyobbra hivatalosan lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy motort cserélnék az autómban. Oka elcsaptam majdnem egy őzikét de bementem az árokba. Motor működik de harmadikban olyan 1500-as fordulattól rángat. Nemtudom mibaja de nem nagyon akarok vele foglalkozni már. 1.6-os 16 szelepes benzines motor van benne. Én arra gondoltam cserélném ha már cserélem egy nagyobb teljesítményű kétezres benzinesre. Az a kérdés hogy meglehete oldani? Típus azonos a motor de teljesen hivatalosan szeretném megcsinálni. Válaszaitokat köszönöm.2018. febr. 24. 21:54
1/5 anonim válasza:
Persze minden elhetséges ha van hozzá elég pénzed és türelmed, hogy végigcsinald a papírokkal.
2/5 A kérdező kommentje:
A papírok mennyibe kerűlnek ilyenkor kb?
2018. febr. 25. 06:04
3/5 mnblkjpoi válasza:
Újra kell vizsgázni a kocsinak meg új forgalmi is kell neki.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Az a legnagyobb bajom hogy üvölt a motor is nem tudom miért pedig az nem kapott azt mondták viszont szörnyű hangja van ln tudom mert ln hallottam előtte is de a szerelő azt mondta semmibaja. Pedig tudom hogy van.
2018. febr. 25. 07:32
5/5 anonim válasza:
Nem olyan nagy dolog ma már típusazonos, nagyobb motort beépíteni. Totalcar-on van egy cikk egy Golf IV-ről, azt érdemes lenne elolvasni.
De olyan gyakoriak a típusazonos motorcserés kérdések, hogy kezdem azt gondolni a cikk szerzője akarja mindig belinkeltetni a cikkét...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!