Audi A4 b6 1.6 (2001-2004) tapasztalatok vélemények?
Nekem b7em(b7 igazából csak egy b6facelift)volt 2.7tdi quattro úgyhogy a motorról nem tudok nyilatkozni.Maga az autó egy tisztességesen összerakkot luxusfeelinget keltő elsőre kisautónak tűnő ám baromi nagy autó.
Ne navisat vegyél mert a hidraulikája ebben a korban szeret szórakozni.Én 6 évesen adtam el az enyémet az már akkor szórakozott.Az 1.6 motort ehhez a kasztnihoz gyengének találom vegyél inkább 1.9tdi-t.Nem tudom van e kanyarkövető a b6ban de ha egy olyan példányt találsz akkor menekülj jó messzire.Jó ketyere ameddig működik utána szívod a fogad,nekem csak egyszer volt vele gondom de amikor csinálták mondott a szerelő egy pár rémtörténetet róluk.
Hallottam olyat is hogy az elektromosan behajtható tükrök szeretik megadni magukat,nekem ilyem problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!