Ti melyik motorral vennétek renault grand scenic-et? 2018as modell.
Az én kiszemeltem a biturbós 1.6dCi.Most is egy 1.6dcim van csak a sima 131 lóerős.
Írtam ki kérdést a tce-ről de ott csak egy válasz érkezett ami nem volt túl hízelgő.
Mivel a kérdés hogy mi melyikkel, a válasz is egyszerű lesz.
Én egyiket sem. Nemtudom kinek mibaja a TCEvel, de turbós autót csak azzal vennék.
Az a baj a TCEvel, hogy itt senkinek sincs 2018as, igy csak szidni tudják ezzel leplezve h fingjuk sincs róla. De mivek mások ockodnak a turbotol ő is fog, felpontozás reményében.
A TCEnek olyan szep nyomaték tartománya van, tesztvezetni voltam, 1.2 tce motort. Gyakorlatilag előzésnél nem kell visszaváltani, mert azzal nem leszel előrébb(váltás idő)
Ezen kivül a Renault most es regen is jo motorokat gyártott, csak elektronikailag gyenge, de már az sem.
Mire alapozod a trágya kifejezést?
S most kímélj meg az apámnak, haveromnak, ismerosomnek, ilyen van hazugságoktól mert unalmas hogy nem tudsz érvel kiállni allitasod mellet, de rosszabb esetbe azt se tudod mi az érv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!