Omarenko kérdése:
Mi van a kepen a kis ize mogott? Szenzor? Milyen szenzor? Vagy?
Figyelt kérdés
Bocsi, tokre nem ertek az autokhoz, nyilvan trivialis, de a neten sem talalok semmi infot. A kis kicsiket tudom mik, a piros korreljeloltekrol nem talalok semmi infot. Koszi.
A kep url: [link]
2018. febr. 22. 18:27
1/5 crudy válasza:
Ezek fenyszoromoso burkolatok. Csunya megoldas h kilog ott valami ezert elrejtik de ha mosas kell akkor kijon egy cso. A felso ezt meg magyarazza js de az also h mit most azt nem tudom. Arra a tippem h a vontatoszem van mogotte. Ha ugyan ilyen burkolat van a masik oldalon is akkor ez ugrott, ha nincs akkor tuti h a vontatoszemet lehet oda becsavarni.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!
Akkor a felso az a moso lesz. Amugy a tulodalt is ugyanez a ketto van. A tukorkepe ennek.
2018. febr. 22. 18:37
3/5 anonim válasza:
Az alsó a vonószem helyének takarója
4/5 crudy válasza:
Olyanrol meg nem hallottam h ket helyre lehet becsavarni a vonoszemet de sok mindenrol nem hallottam meg. Lehetseges.
5/5 anonim válasza:
Felső:fényszórómosó takaróburkolata
Alső:Vontató kampó takaróburkolata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!