Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A3 magas embernek?

Audi A3 magas embernek?

Figyelt kérdés
198 vagyok, még nem ültem benne, de ha koppra hátra tolom az ülést akkor is kicsi a hely? nem számít, hogy nem tudom kinyújtani a lábam, mert kb nincs olyan autó ahol kitudnám. Csak annyi a lényeg, hogy ne legyen a lábam közt a kormány

2018. febr. 21. 22:14
 1/4 A kérdező kommentje:
az se lényeg hogy mögöttem senki nem fér el
2018. febr. 21. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Eleve melyik széria?

Be kell menni egy szalonba/autókereskedésbe és beleülni.

Volt itt már olyan akinek meggyőződése volt, hogy ő 185 cm-rel is csak A8tól felfelé fér el...

2018. febr. 22. 07:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Az A3-ban simán elférsz. Az Audik úgy vannak kitalálv, hogy elől kényelmes legyen mindenképp. Attól függ, hogy milyen a vezetési stílusod, ha nem nyújtott kézzel vezetsz, még az sem biztos, hogy koppig hátra kell tolnod az ülést. A kormány meg a legtöbb Audiban állítható minden irányba.

Amúgy én 192 centi vagyok, és egy Renault Thaliával is szoktam járni, de az ülés nincs teljesen hátratolva, egy alacsonyabb ember simán tud ülni mögöttem. Pedig az aztán egy tényleg nagyon szűk autó. A +6 centi magasságban már nem olyan sok.

2018. febr. 22. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanán hogy menj el egy kereskedésbe és ülj bele egybe.Az Audik az elől ülők számára mi dig nagyon kényelmesek nekem egy a4em volt ez meglepően tágas volt mondjuk nekem átlagos a magasságom így nem tudhatom hogy egy óriásnak mennyire lenne kényelmes.Most scenicem van úgy érzem magam benne mintha egy nagy üres térbe ülnék olyan tágas ezt bátran merem ajánlani.
2018. febr. 22. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!