Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mennyire vagyok...

Szerintetek mennyire vagyok szerencsétlen? 11 év után vettem észre, hogy az autómban van AUX csatlakozó.

Figyelt kérdés

Full extrás autót volt annak idején, de nem gondoltam volna, hogy van benne. Elvolt dugva a kesztyűtartóban. Úgy vettem észre, hogy beleakartam szerelni egyet és láttam interneten, hogy gyárilag ott a helye. Az eddig megtett 200.000 kilométer legalább 10x élvezetesebb lett volna ha tudom, hogy van.

Veletek is volt már úgy, hogy évek múltán vettetek fedeztetek fel valamilyen funkciót az autótokban? Vagy csak én vagyok ilyen peches?

2018. febr. 16. 12:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a baj a sok extrával, hogy párat simán elfelejtesz, aztán nem is használod, pedig jó lenne :)

Ilyen talán nem volt még, bár olyan igen, hogy egy funkcióra később jöttem csak rá. Például tudtam, hogy létezik olyan, hogy az autórádió a megnövekedett menetzajokhoz tudja igazítani a hangerőt, de nem gondoltam, hogy az enyém is tudja. Aztán állítólag igen, de azóta sem volt kedvem előbányászni ezt a funkciót a rádióban, meg olvasgatni emiatt a kezelési útmutatót.

Más hasonló "bőség zavara", hogy az autómban annyi rakodóhely, kis rekesz, polc van, hogy volt már, hogy valamit azért hagytam el, mert nem tudtam, hova tettem, és hónapokkal később találtam csak meg, amikorra azt hittem, örökre elvesztettem. A hátsó ülőlap felhajtható, mint egy moziszék, és még az ülőlap alján is van fedeles, zárható rekesz. Na, oda suvasztottam be valamit, ami később csak véletlen került elő.

2018. febr. 16. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy peches?

Dicsekszel vagy panaszkodsz? Nekem még autóm sincs.

2018. febr. 16. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyerhetsz lóerőt is. Nézd meg, nincs-e behúzva a kézifék! :-)
2018. febr. 16. 12:45
 4/11 A kérdező kommentje:

#1 Előző autómban ami egy 1.9 passat pdtdi volt az eladás előtt 1 héttel vettem észre, hogy az ülés alatt is van rekesze. Annyira egybe volt építve az üléssel, hogy 8 évig nem vettem észre. Lekopogom én még cuccot nem felejtettem autóban évekre.

2# Örülj neki, hogy nincs. Én most kaptam a márkaszerviztől egy 880,000 forintos szervizelési ajánlatot.

3# Azért szerencsére szokott sípolni. De van rajta sport üzemmód amit kb 4 éve nem kapcsoltam be.

2018. febr. 16. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:

Anyámtól vettem meg a Fiat Stilo-t. Akkor is használtam jópárszor, míg az övé volt.

Aztán egy évre rá vettem észre, hogy van hazakisérő fény funkciója az autónak.

És azt is, hogy a távirányítóval lehúzható/felhúzható a két első ablak.

2018. febr. 16. 12:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Jobb későn mint soha! :)

Amúgy még velem nem volt ilyen. Amikor autót veszek, sőt még előtte részletesen áttanulmányozom a kezelési útmutatóját. Így pontosan tudom, hogy mi van benne, vagy legalábbis, hogy mi hol van és mi érhető el hozzá gyárilag.

Sokan valamiért a leírást nem szeretik kézbe venni. Amiatt itt is és más fórumokon is kérdeznek olyan alap dolgokat, amik egyértelműen benne vannak a leírásban. (Most ezt nem erre a kérdésre értem, hanem általában.)

2018. febr. 16. 13:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Ilyen nem volt még :)

Olyan volt,hogy télen autóval mentem a 3km-re lévő bolthoz. Leállítottam a kocsit kezembe a kulcs kiszállok és zúg meg füstöl. Kétségbe esve hívtam a szerelőt (2 nappal előtte hoztuk el tőle),hogy nem jó az autó zúg magától-füstöl és ki fog gyulladni. Én komolyan azt hittem,hogy ki fog gyulladni. Egy idő után abba hagyta,de nem mertem bele ülni. Azt hittem halálra fagyok mire haza sétáltam mert úgy indultam el,hogy kocsival vagyok. Délután a szerelővel vissza mentünk az autóhoz beindít , zúg leállít zúg füstöl kicsit...aha van benne kiegészítő fűtés,hogy hamarabb melegedjen a rendszer,no para. Oké amikor haza mentem letöltöttem az autóhoz a használatit :D

2018. febr. 16. 13:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként ez egy tipikus "First world problem". És tetszett a #2-es hozzászólásra adott reakciód. Minden nézőpont kérdése.
2018. febr. 16. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Az elsőnek Hondája van :)
2018. febr. 16. 15:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Ááá én nagyon örülnék, ha ilyet találnék. Már vagy 10x kutattam a Renaultban az AUX csatlakozó után, hogy hátha találok egyet, de nem sikerült. Pedig már elsőre is tisztázódott, hogy nincs benne :D
2018. febr. 16. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!