Melyik éri meg a legjobban ezek közül?
Autót vásárolnék, és szóba jött pár lehetőség:
Golf V 1.6 benzin:
Focus II 1.6 benzin, illetve 1.6 benzin Ti-Vtc
Mazda 3 1.6 benzin
25 éves vagyok, ezek közül szeretném valamelyiket, 1,5 millió forintig.
Úgy tudom a focus jobban megy mint a másik kettő, de golf komfortosabb, míg a mazda műszakilag jobban ottvan, bár rohad.
Félek a mazda rohadásától, ezért inkább a másik kettő felé hajlok picit.
Szerintetek melyik éri meg?
És mennyire jók ezek a motorok, főleg egymáshoz képest. Sokkal dinamikusabb a ford 1.6-os benzinmotorja mint a golfé?
Segítsetek kérlek
Nem tudok mit kezdeni a "melyiket éri meg" kérdésekkel, pedig szinte minden nap felteszi itt valaki.
A három említett autó közöl bármelyik lehet jó választás, állapottól függően, de mindegyokre kell költeni, és folyamatosan csökken a piaci értéke - "melyiket éri meg a legjobban".
Ahogy már pl a Mazdáról írták, a rohadást meg lehet előzni, de az pénzbe kerül, de ha nem törődöm a gazda, rohanhat a Golf, és a Focus is.
Mazda 3 rohadásra hajlamos.
Golf vagy Focus kb mindegy. Amelyikből találsz egy jó állapotút, ahogy előttem is tették, egyéni szimpátia alapján ajánlanak a kettő közül, nem pedig objektíven.
Én VW-es vagyok, szóval szerintem Golf V
Mazda 3-at azért ennyiért már szépen lehet találni, jó eséllyel olyat, ami le volt alváz + üregvédőzve korábban, ha ez megtörtént, jó kis autó lehet.
Nekem az előző autóm Golf V 1.6 volt, ezekből a sima szivót érdemes, elég megbizható, jó felszereltség, jó vezetni, de figyelni kell itt is a rozsdára, a küszöbök alul nekem is elkezdtek hólyagosodni (thx csillaggarázs :() de láttam már olyat is amit már javában megkezdett a sárvédőiveknél is... az enyém kevesebbért kelt el, 1.5 millióig bőven találsz megvigyázottat ebből is.
Ja és bármelyikről legyen szó, márkafanatik csoportokban érdemes lesz keresgélni, a jobbak meg se látják a hahu-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!