Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek 6-7 éves autót...

Vennétek 6-7 éves autót Multitronic váltóval?

Figyelt kérdés
8 sebességes

2018. febr. 15. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jó állapotban van akkor simán.

Nekem most 6 sebességes DSG van, mindenki fél már ettől is. De én nagyon bírom. 190.000 km és semmi baja.

2018. febr. 15. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Csak ismert előéletűt (rendszeres váltóolajcseréset) mernék bevállalni, amit vásárlás előtt így is elvinnék hozzáértő diagnosztához.

Érdemes elolvasni:

[link]

2018. febr. 15. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Én bevállalnám, mert műszakilag nagyon okos találmány. Csak oda kell figyelni rá, és van egy nagyon fontos dolog: ha bármilyen okból kicsit gyengül a motor, rögtön helyre kell hozni. Sokan nem is tudják, hogy a multitronic váltó azért megy tönkre sok esetben, mert a motor veszít a gyári teljesítményéből, ami a váltó "kompenzálni" próbál. Ennek következtében pedig hamar tönkremegy.
2018. febr. 15. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Multitronicot nem csak triptonicot vagy stronicot. Robogó váltó maradjon a prisuba és a robogóba.
2018. febr. 15. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Ugyanaz mint egy automata csak korláltlan sebességekkel amiről valljuk be hogy baromi jó.

Rosszat nem hallottam még róla.

2018. febr. 15. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
A Multitronic csak 1 sebességes, folyamatosan változó áttétellel - nagyon hajlamos a meghibásodásra, nem véletlen cserélte le az Audi az S-Tronic-ra (sima VW DSG váltóra), a legstrapabíróbb egyébként a valódi automata Tiptronic, de azt csak Quattro hajtáshoz adja az Audi.
2018. febr. 16. 07:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Előre beprogramozott "sebességekre" gondoltam.
2018. febr. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!