Vajon mi lehet az autom baja?
Van egy automata valtos (2005) Hyundai Sonata autom. Tankolas utan nehezen akar indulni, ha nem porgetem fel nagyon a motort, akkor a fordulatszam masodperceken belul 0 an van. Ha viszont mar felporgettem parszor jol a motort, akkor utana olyan mintha az auto somkal erosebb lenne. Erezhetoen eroteljesebben gurul, gyorsul. Szerintetek mi lehet a baja ezek alapjan?
Azt leszogezem elore: aki azt mondja, hogy vigyem szervizbe az inkabb ne irjon, illetve az se irjon, aki azt akarja mondani, hogy latatlanba nem lehet megmondani, hogy mi az autom baja.. tudom, de kivancsi vagyok az emberek velemenyere.
Lehet komplett motorcsere kell, de lehet csak egy üzemanyagszűrő.
Ja és vidd el szervizbe, mert látatlanba nem lehet megmondani mi a baja.
Üzemanyagpumpa is lehet.
Amúgy érdekes ez, mert pont fordítva szokott lenni: kevés benzinnel kéne figurázzon.
Vidd el szervizbe, mert látatlanba nem lehet megmondani mi a baja
(És tényleg, egyébként meg el ne felejts lepontozni, mint mindenki mást)
Koszonom a valaszokat! Elviszem szervizbe majd, csak ahol tartozkodom ott nagyon draga a javitas.
Kedves 7 es valoszolo, nem pontoztam meg senkit se.. majd most fogok, persze egyedul Te voltal annyira primitiv, hogy a g
* hogy leirtad a szervizelest, pedig a kerdesem alatt kifejtettem, hogy olyan ne irjon,aki a szervizelest irja.. de hat valahol ugye lazadni kell, ha mar otthon nem tudsz.
Egyebkent meg ha nem tudod a gyakorikerdesek weboldal mukodeset, kerlek ne nagyon bonyolodj bele ;)
Aha, csak én írtam le...
Van baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!