Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor adjam oda az oktatómnak...

Mikor adjam oda az oktatómnak az ajándékot?

Figyelt kérdés
Mielőtt elmegyünk a kreszparkba, hogy ne a viszgabiztos előtt adjam neki oda? Vagy vizsga után? De akkor ott lesz a kotyiban az ajándékszatyor.. És ha megbukok? Akkro ne is adjam oda? Ti hogy csináltátok?
2010. jún. 7. 20:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor én is meggondolom, hogy vegyek-e neki valamit, vagy sem..
2010. jún. 7. 21:59
 12/17 anonim válasza:
Ha rendes akkor illik... én majd úgycsinálom, hogy veszek piát, berakom a tárolóba és vizsga után hazavisz és majd odaadom neki akkor.
2010. jún. 8. 00:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
vizsgára már csak azért se vidd, mert esetleg a biztosban felmerül hogy épp őt akartad volna megvesztegetni. ha olyan, aki erre harap, lehet pont ezért fog megvágni. a sikeres vizsga után felhívod az oktatód, talizol vele és odaadod. sztem ha meg vagy vele elégedve/korrekt volt, akkor érdemes venni, ezzel fejezed ki hogy jó volt. ha átlagos, akkor felesleges
2010. jún. 8. 22:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Én se adtam neki.

Ő a munkáját végzi, fizetést kap érte.

Én meg sokat fizettem érte. (Nem fizettem le senkit se.)

2010. jún. 8. 22:41
 15/17 anonim válasza:
Hidd el, bőven eleget keres azzal, hogy téged tanít. Elég ajándék az, hogy taníthat téged. Másrészt megbeszéled vele, hogy vizsga után vigyen haza, és akkor odaadhatod neki, vizsgára meg hátizsákban el tudod vinni, ha akarod...
2010. jún. 10. 00:48
 16/17 anonim válasza:

Én is most ezzel vagyok gondban, hogy mikor adjam oda neki. Te végül is mikor vagy hogyan adtad neki?

Én mindenképpen szeretnék, mert eszméletlenül rendes volt, türelmes, egy hangos szava nem volt hozzám, nagyon rugalmas volt, idejött elém a házhoz, itt rakott ki... szóval szerintem abszolút megérdemli.

Csak az olyan furcsa lenne, ha vizsga után felhívnám telefonon, hogy találkozhatnánk-e.. és akkor odajön, megkapja és ennyi? Olyan.. nem is tudom. :DDD

Te hogyan csináltad? :)

2010. nov. 8. 16:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Szia, én az utolsó órán adtam oda neki, / egy üveg pia/, nagyon meglepődött és örült neki:)
2010. nov. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!