Balf@@@sz voltam, mire számíthatok? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nem vettem észre a 30as táblát és 30 helyett óra szerint 50-55el mentem,ami legyen 45-50 mert csal az óra ilyen sebességnél 5km/h-t.A gond az,hogy mögöttem jött egy rendőr autó. Nem villiogott le,nem állított meg,se semmi,de attól tartok a kamerája ami az elsőszélvédőnél van felvett. Szerintetek?2018. febr. 14. 15:23
2/8 anonim válasza:
Ha megakart volna büntetni a rendőr levillogott volna. Olyan nincs hogy fedélzeti kamera alapján büntetnek ilyet. Nyugodjál le.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2018. febr. 14. 15:31
4/8 anonim válasza:
Megúsztad, igyál egy sört ennek örömére.
5/8 crudy válasza:
De amig iszod a sort allj felre egy parkoloba. Vezetess kozben tilos inni!
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy lesz 4es...😂😂😂😂
2018. febr. 14. 18:32
7/8 anonim válasza:
A fedélzeti kamera nem rögzíti a speedet so nem too nagy probléma ha felvesz sem.
Ennyi erővel ö is megsértette a szabályokat, hatósági személy indokolatlan gyorshajtása.
8/8 anonim válasza:
A minap 120al előztem a rendőrt+ buszt.(rend őreit nem láttam) Ecséd hort közt. De olyan piszkos volt a rendszamom h nem látt, de azért se villogott le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!