Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jó az embereknek, hogy...

Miért jó az embereknek, hogy hazudoznak a fogyasztásról?

Figyelt kérdés
Direkt nem írok márkakat,de egyesek miért jönnek a 4-5 literes fogyasztással (emelkedőn,180 -nal,telepakolva ,5 személlyel) olyan autónál ami MINIMUM 6-10 liter között fogyaszt. Ez valami fétis itt,hogy ki hazudik szürreálisabbat?
2018. febr. 13. 19:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, az a gond, hogy te is csak olyan szinten vagy, mint akiket kritizálsz... Én is kapom itt sokszor a minuszokat a valós fogyasztásomért, de nem érdekel. Nem azért vettem, hogy keveset egyen, de teljesítményhez mérten jól fogyaszt, aki nem hiszi el, nem érdekel...
2018. febr. 14. 07:42
 32/37 anonim ***** válasza:
18%

Én régóta dízeleket vezetek, néha eladáskor egy ilyen verdánál a fejemet fogom, hogy vezeti pár jóember.

Kb mintha egy 12000-es fordulatú versenygépben ülne.

Na nálam meg az van, volt, hogy kijött 3,5! literre is az országúti fogyasztás, de gondolom az ilyen pilóták irkálják az ilyen autókhoz, hogy 5-6 litert zabál.

2018. febr. 14. 13:18
 33/37 anonim ***** válasza:
51%
Ha nektek ettől megnyugszik a lelketek h 3-4 litereket kamuztok,akkor b.sszatok át magatokat ahogy akarjátok,csak mást ne akarjatok.
2018. febr. 15. 14:57
 34/37 anonim ***** válasza:
4l akkor jöhet ki országúton, ha végig 40% hatásfokú munkapontban tartanád a dízelmotort... ilyen meg nincs :))
2018. febr. 15. 15:39
 35/37 anonim ***** válasza:
Az én dízelem is beérné 4 literrel, ha autópályán 85-el beállnék egy kamion szélárnyékába :D
2018. febr. 15. 16:48
 36/37 anonim ***** válasza:

"4l akkor jöhet ki országúton, ha végig 40% hatásfokú munkapontban tartanád a dízelmotort... ilyen meg nincs :))"

De próbáltad is már, vagy csak dumálsz anélkül, hogy tudnád, hogy miről van szó? Egy 1.5-1.6 körüli turbódízel 90-nél 3-3,5 litert eszik, akármennyire is fáj. Persze, ha előzgetsz, meg ilyesmi, akkor feljebb megy a fogyasztás kicsivel, de még akkor is nagyon alacsony.

2018. febr. 15. 17:06
 37/37 anonim ***** válasza:

ne higyj már vakon a fedcompnak.

teletankra osszad a fogyasztást. írd egy évig spritmonitorba, aztán ugána beszéljünk erről tovább

2018. febr. 15. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!