Milyen nyári gumit vegyek? Mennyiért? G astra-m van.185/65/15
Inkább alighasznált felső kat.
Nekem olyan télim van, ami nem is volt még autón..
Újonnan 50 ezer / darab nekem a felébe se került :D
Amúgy a Dunlop nyárigumit nagyon ajánlom!
Gondolkozz egy picit!
185/65 R15-ös Michelin ENERGYE3 84 H gumit megkapod 16-22E Ft között 3 év garival ami vonatkozik a szálszakadásra. (Béres Gumi)
Ha megveszed az állítólagos megkímélt németországból származó gumikat és rövid időn belül szálszakadt lesz,mit fognak mondani? Bocs öreg,de TE akartál használtat venni!!!
A rosszat ki kell cseréltetni naná,hogy újra ekkor fog majd neked a 22E Ft-os gumi plusz 10E ft-al többe kerülni amit Te előzőekben kidobtál a kukába. Én így jártam,ezért vázoltam fel neked így.
Egyébként 4 éve használok Michelin ENERGY gumit az F-es Astrámon csak 175/65R14 es méretben és bátran merem ajánlani mert rohadtul csendes jó futású gumik és vizes esős úton is tökéletesen irányíthatóak!!!! Először én sem bírtam megvenni mind a négyet,ezért vettem meg először egy párat előre,majd a köv. hónapban meg lett a másik kettő is hátra. Remélem hozzászólásommal tudtam segíteni az elhatározásban.
A második kommentelő, megragadta nyárigumi lényegét! Mennyi kavicsot szed össze az abroncs és milyen nehéz őket kipiszkálni a minták közül, csakis ez számít! Ne higyjetek a teszteknek!
Csak a kavicspróba számít valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!