Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok néhány megbízható...

Mondanátok néhány megbízható benzines régi japán autót?

Figyelt kérdés
Pl. a Toyota Corollák a 4A-FE motorral. Hasonlóak?
2018. febr. 9. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
54%

Miért, van a benzines régi japán autókban olyan, ami nem megbízható??? Én még olyannal nem találkoztam, ha van is, akkor hanyag tulajdonos, és elmulasztott karbantartások miatt.

Mondom ezt néhány "elfogyasztott" Corolla után, jelenleg pedig Avensist hajtva. Yaris van még a családban, de az szintén zenész, olajcseréken kívül nem látták még a szervizben.

2018. febr. 9. 19:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom 1-eshez egy 19 éves Mazda 323 tulajdonosaként.
2018. febr. 9. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk az összes. Cserébe rondák és igénytelenek, de valamit valamiért.
2018. febr. 11. 10:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Utolsoval vitatkoznek.

Nekem egy 94 honda civicem van 1.3 karburator.

Az hogy szep relativ, nekem tetszik es jol felszerelt meg kenyelmes is szerintem.

Szervo, klima, abs, el. ablak, tukor, futheto tukor, ulesmagassag allitas, fenyszoro magassag allitas szoval minden ami egy mai autoban is benne van.

2018. febr. 11. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:
27%
Az igényes megoldás nem egyenlő a felszereltséggel. Ahogy megcsinálják, az a nem mindegy.
2018. febr. 11. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha azonos kategoriahoz hasonlitod akkor szerintem egyik se jobb a masiknal.

Pl: az emlitett civic vs 3 golf, kb egy kategoria.

En nem erzem a kulonbseget, pedig a civic elott golfom volt, csak mindig minden baja volt. Ezert valtottam japanra es ugy erzem maradok is.

2018. febr. 11. 20:24
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
#1: Van, például a Mazda RX8. Attól, hogy valami japán még nem kell az egekbe marasztalni.
2018. febr. 11. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
#7 Feltételezem, hogy a kedves kérdező hagyományos szívó benzinmotoros, átlag közlekedési célú modellekre gondolt, mint ahogy azt a példájában is megemlítette. Egy Wankel motoros sportautót idekeverni, csupán amiatt, hogy ne legyen igazam, és lepontozhass, kissé primitív dolog. Viszont most várnám az észrevételeidet a hagyományos szívó benzinmotorokkal szerelt konkrét japán autótípusokról, amik lépten-nyomon le szoktak dögleni! Tudod, nekem volt is ezekből néhány, most is ilyenem van, és nem tehetek róla, hogy normálisan meg vannak csinálva, és emiatt nem tudok rossz tapasztalatokról beszámolni. De hülye sem vagyok, eszembe sem jutna dieselt vagy wankelt venni japán autóból, mielőtt még rám erőltetnéd, hogy behugyozok mindentől, ami japán. De ami jó, (szívóbenzin motorok) az igenis jó!
2018. febr. 12. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nissan Micra.
2022. szept. 28. 19:19
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Ez egy több mint négy éves kérdés, azóta már rájöttem a láncos Micra az jó csak csajos, meg a Nissanok még jók.
2022. szept. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!