Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tuningoljam a malaguti...

Hogy tuningoljam a malaguti f12-t?

Figyelt kérdés
a tuningra van 40 e ft-om
2010. jún. 7. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennyiből max Simsonnal tudnál vmit csinálni, mert az 25 ezerből 70-es lesz +15 ezer ft egyedi rezó, és már megy 100-105 körül

Robogóba ennyiből a 70-es hengerszett sincs meg szeritnem :S

Ha rendesen hozzá akarsz nyúlni akkor kell 100 ezer.

Ami kéne neked:

70-es hengerszett (kb 50 ezer)

rezonátoros kipufogó (30-40 ezer)

Tuning gyújtás (20 ezer körül)

2010. jún. 7. 15:19
 2/5 A kérdező kommentje:
ok kösz
2010. jún. 7. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy normális tuning 100.000től kezdődik.

Ha csak 40.000ft-od van és a rendszeres jövedelmed/zsebpénzed se túl sok akkor bele se vágja tuningolásba mert akkor nem lesz pénzed utána javítani.

40-ből csak kipufogót kapsz.

Szerintem ne tuningold mert hamarabb tönkremegy( rendszeresen kell majd javítanod, mert a hűtés is gyenge lesz,az önindítód is hamar megadja magát) és kétszer annyit fog fogyasztani mint egy 50-es. Hidd el, inkább vegyél egy nagymotort, vagy ha nincs pénzed rá akkor ne akarj száguldozni egy 50-esel.

Nekem is Malaguti F12-esem van de soha nem fogom tuningolni mert tudom milyen szar az amikor többet van a motor szerelőnél mint otthon. Volt egy simsonom amivel mindig csak gond volt és nem akarom hogy ugyan így járjak a robogóval is.

2010. jún. 7. 16:27
 4/5 anonim válasza:

Szerintem 40ből vegyél rá egy sport kiput!

De viszont ha azt veszel át is kell görgőzni a mocit ami nem sok pénz kb 5ezer.

Én is kipuval kezdtem az dobott rajta 10-15km/h-t(attól függ milyet veszel) majd mikor lett pénzem 70es henger, karbi, variátor stb... de most már 180as runnerom van :)

sok sikert!

2010. jún. 7. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
ok kösz a komennteket és optika tuningra van valami ötletetek?
2010. jún. 7. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!