Sziasztok, kocsi vásárlása előtt állunk. Igazából hitelt nem szeretnénk fel venni ez ügyben így kb 800.000ft ot tudnánk rá szánni a kocsira. Maradnánk a BMW márkánál viszont nincs nagy tapasztalatunk benne. Ki milyet ajánlana ami bevált? Melyik széria az amit ebben az árban megtudnánk venni és persze nem hagy cserben. Tudjuk , hogy nagyban az is számít kitől vennénk autót, de inkább széria függő most a kérdés. Csak diesel, és kombi ami szóba jöhet. Köszönöm előre is.
De jó, hogy ez még mindig az én választásom lesz, hogy milyen kocsit vegyek!! Hála Istennek nem ti rakjátok bele a pcsátokat, hanem én. Egyszerű kérdést tettem fel, és jöttek a hasztalan kommentek. Istenem mikor nő már fel az emberiség? Am látjátok ez az igazi magyar, ha nem tudunk válaszolni mert hülyék vagyunk és valami nem tetszik, akkor beszólunk, mert ez olyan vagány. 😂😂😂
2018. febr. 8. 12:39
12/25 anonim válasza:
Pont, hogy több jó választ is kaptál, épp csak a szemed nem üti ki.
Akkor érthetőbben: 8 kilóért valószínűleg szar BMW - t kapsz, és sokat kell majd rá költeni.
2018. febr. 8. 12:48
13/25 anonim válasza:
Nekem valami azt súgja, az a szánalmas, aki 800 ezerért vesz BMW - t. Ha már itt tartunk.
2018. febr. 8. 12:55
14/25 A kérdező kommentje:
Nem neked szólt, de kössz. Majd akkor veszek 800.000 ftért suzukit és majd abba a két gyerkőcömet beleültetem meg én is beleülök terhesen és majd, ha valamelyik balfék balesetet okoz, nem tudom melyikbe szerencsésebb ülni, egy suzukiba vagy egy bmw-be...
2018. febr. 8. 13:09
15/25 anonim válasza:
Hát igen, hál isten te fogsz bele ülni nem mi.
2018. febr. 8. 13:10
16/25 anonim válasza:
Jaj ez a folyamatos így szállok ki úgy szállok ki... Ha olyan baleseted lesz, hidd el, rosszul jössz ki a 20 éves béemwéből is... És nem, 800.000 nem muszáj suzukit venni
Nekem nincs BMW-m. Nem is tervezek venni. Főnökömnek volt hasonló. Voltak vele gondok. Újonnan vette. Lecserélte egy másik új bömbösre. Az sem felhőtlen. Ez ilyen játék. Bömbösre költeni kell.
2018. febr. 8. 15:19
18/25 anonim válasza:
Némi extrával kerestem rá a mobile.de-n. Automata váltó, klíma, tempomat, szervizkönyv. Lepukkadt tinédzser. Fix árként hitdetik. Ilyet ne fogsz kapni 800-ért, mire behozza a kereskedő. Ő neked 1000 eurósat fog venni, hogy maradjon némi haszna. Ezért összesen 73 BMW van a mobil.de-n mindenféle extrakiritérium nélkül. Ezekközül az állítólag legkevesebbet futott diesel kombi:
11: te sem fogod, kérdező, hanem a szerelő. 800-ból BMW-t venni az elmebetegség első biztos jele. Ennyiből nem tudsz jó példányt venni, most rögtön fogadnék veled, hogy 1-2 havonta viszed szervizbe.
2018. febr. 8. 15:42
20/25 anonim válasza:
Díselből esélyed sincs normálisra 2x ennyi pénzért sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!