Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus 2009-es mitől...

Ford Focus 2009-es mitől lehet ez a hörgő hang?

Figyelt kérdés

pár napja vettem egy 2009-es Focust, és bevallom van egy olyan érdekes hangja sebességben, amit nem nagyon

tudok hova tenni, eddig ilyet 1.6 benzinmotornál még nem hallottam soha más márkánál. A jelenség csak sebességben van jelen, fokozattól függetlenül,álló helyzetben vagy üresben guruláskor semmi, viszont gyorsításnál hihetetlen búgó-hörgő hangja van, és tartós országúti sebességnél is folyamatos, a gyorsulással fokozatosan a hang is növekszik, szerintem ez tuti nem normális, szerviz szerint ez ilyen, ők mindent átnéztek, kaptam új kipufogót, persze semmi változás.

Esetleg valakinek van ötlete mi lehet ez? Jó lenne, ha az ST ( vagy RS, nem tudom) erejét is megkaptam volna, nem csak a hangját....

Előre is köszi, ha esetleg valaki megosztja a tapasztalatait

2018. febr. 7. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem kipufogó gyanús.
2018. febr. 7. 15:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,a szervíz is ezt gondolta, középső és hátsó dob csere után is ugyanaz a helyzet, és én elölről hallom, a motortérből, hát fogalmam sincs....., azért köszi a választ
2018. febr. 7. 16:05
 3/3 klarapicur válasza:
Szia, kiderült mi lehet a hang oka? Nálunk is ugyanez a helyzet, a szervizben mindent rendben találtak. Megnézném máshol is, mert idegesít ez a hang. Köszönöm
2019. júl. 29. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!