Mi a véleményetek a Nissan 350z-ről?
Figyelt kérdés
4-5 éven belül szeretnék vásárolni egy 280LE-s Nissan 350z-t. Olvasgattam a fórumokat de szinte sehol nem találtam olyan cikket ahol egy kicsit részletesebben le tudnák róla írni a dolgokat.Kíváncsi lennék hogy adott km-enként mit kell cserélni, csak Nissan szervíz-be ajánlatos e vinni és hasonló dolgokon.(Sok volt mára az NFS, Ha ilyen autót akarsz akkor nem itt kérdezgetsz.... Fajta válaszokkal légyszíves kíméljetek).2018. febr. 7. 12:02
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Facebook: Red Sun Service
A szervizeltetéssel kapcsolatos kérdéseket náluk felteheted.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2018. febr. 7. 13:23
4/4 anonim válasza:
Nagyon jól nézd meg kitől és mit veszel! Ha olyan szerencsés leszel mint én, és nem szétdriftelt, nem agyontört és nem amerikai származásút veszel, akkor 10000 kmenkénti olajcserével évente kb 100.000 ből megúszod ( ebben nincs benne a benzin és a gumi). Ne vidd márka szervizbe és ne törd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!