Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik ezek a kulcsok az autóhoz?

Mik ezek a kulcsok az autóhoz?

Figyelt kérdés

Használt autót vettem egy kereskedésben (SuzukiSwift), szép is jó is elégedett is vagyok vele viszont kaptam vele a kulcs-csomón 2db kulcsot ami nem tudom mire jó.

[link]

??? Az első és második képen van egy fekete és egy fémes kulcs, a fémesben van egy számsor is (4 karakter hosszú)

igazából sehová nem illik bele, semmi hasznát nem látom, van róla elképzelésetek mi lehet?

??? A 3 és 4 képen van a slusszkulcs, kesztyűtartó, csomagtartó, indítás szóval ez a kulcs van mindenhez, viszont van mellette egy fekete eszköz, rajta egy nyomógombbal viszont ennek sem látom semmi hasznát, erről van elképzelésetek mi lehet a funkciója?

2018. febr. 6. 16:57
1 2
 1/14 Vortrex ***** válasza:
Esetleg egy riasztó egység kikapcsoló kulcsa az egyik. Talán a motortérben van eldugva
2018. febr. 6. 17:48
 2/14 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, de sehol sem találtam a motortérben riasztóra utaló nyomot, bár tény hogy nem is igazán tudta mit keressek
2018. febr. 6. 17:52
 3/14 anonim ***** válasza:

A slusszkulcson lévő távirányító az központi zárhoz és/vagy riasztóhoz tartozik.

A másik karikán lévő fémes kulcs pont olyan, mint az én kormányzáramé.

Az autó előző tulaját kellene kérdezni, hogy véletlen hagyta-e ezeket a kocsiban.

2018. febr. 7. 07:16
 4/14 A kérdező kommentje:
kereskedéses autó, az előző tulajról elképzelésem sincs ki lehetett a kereskedő pedig csak annyit mondott hogy talán van benne riasztó a motorházban és azé, de a motorházban nem találtam helyet ahol kulcsot kellene használni, ahogy arra utaló jelet sem hogy lenne benne központizár
2018. febr. 7. 11:04
 5/14 A kérdező kommentje:

Beépített kormányzárról egyébként nem tudok, ha pedig külső kormányzár volt rajta amit eladáskor nem hagyott a kocsiban de a kulcsát igen az elég nagy butaság volt.

-

Esetleg ha meg tudnátok mondani hol keressem azt a "zárat" ahová a riasztó kulcsa illeszkedjen azt nagyon megköszönném

2018. febr. 7. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:

A riasztónak nem szokott kulcsa lenni, csak távirányítója.

Az én kormányzáram sem beépített, hanem külső: az egyik pedált lehet vele összeakasztani a kormánnyal.

2018. febr. 7. 11:55
 7/14 A kérdező kommentje:

# 6

Akkor a kormányzáras kulcs az oké,

viszont a kereskedő is meg itt az első hozzászóló is azt mondta hogy a motorházban szokott lenni egy hely ahol konkrétan az egész riasztót deaktiválni lehet, a kérdés csak az hol kell ilyesminek lennie ha van.

2018. febr. 7. 12:09
 8/14 Vortrex ***** válasza:
Szerintem az előző tulaj postaládájának a kulcsa, azóta is keresi. Ne foglalkozz vele
2018. febr. 7. 20:25
 9/14 A kérdező kommentje:

# 8

JóJó, igazad is van, csak nem hagy nyugodni hogy mi a fene lehet az és párhuzamosan minek van nyomógomb a slusszkulcson ami nem jó semmire.

2018. febr. 7. 20:35
 10/14 A kérdező kommentje:

[link] - (második kép)

A slusszkulcs melletti távirányító tuti riasztó, most hogy raktam bele elemet még világit is ha megnyomom a két gomb egyikét.

2018. febr. 7. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!