Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jár valaki mostanában vezetni...

Jár valaki mostanában vezetni tanulni?

Figyelt kérdés
Ti hányadik óránál tartotok és miket gyakoroltok? Nekem ma lesz a 12.-ik és már ez lesz a 2.-ik alkalom,hogy kint leszek forgalomban.

2018. febr. 6. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Én 3 raktam le a jogsit, egy alkalomnál 2 órát nyomtunk le. Az első alkalommal egy kihalt nagy parkolóba kezdtünk, az első óra azzal ment el,hogy előre,hátra, ismerjük meg az autót, majd a második órába akkor irány a város. Tehát én már az első alkalommal a forgalomba mentem. Neked nagyon óvatos az oktatód.
2018. febr. 6. 08:48
 2/5 anonim ***** válasza:
kimaradt,hogy éve :) szóval 3 éve raktam le
2018. febr. 6. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Most sikerült a vizsgám, 40 óránál kb :)
2018. febr. 6. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, én viszonylag idősen.

eddig főleg azért nem erőltettem, mert tudtam, semmi érzékem hozzá, de rábeszéltek, és biztos lenne a munkahelyen is, ha lenne jogsim.

6-7 óra volt eddig, forgalomban még nem volt, részben azért, mert béna, részben meg azért, mert elég lelkiismeretes az oktatóm, és mindenkit csak akkor hajlandó forgalomba engedni, ha már nagyon jól megy.

most a váltást gyakoroltuk főleg, de beteg hetek óta az oktatóm, jövő héten külföldre megyek, remélem, nem felejtem el amiket gyakoroltunk.

2018. febr. 7. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Van egy fb csoportom tanuló /kezdő vezetőknek, ha érdekel írj egy uzit és küldök linket! Én 32 óránál vagyok, csütörtökön lesz a vizsga
2018. márc. 5. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!