XXx Auto Káplonárol valaki valamit mondana?
Sziasztok
Olvasgatom a hozzászólásokat, mert én is nemrég vásároltam náluk egy autót. Kovac nevű felhasználó hozzászólása kicsit ellentmondásos, hogy szerelővel ment el a kereskedésbe, hogy "szakember" nézze meg az autót. Mindezek után a Kereskedés, a műszaki hibákra való tekintettel, jókora összeget elengedett a vételárból, hogy abból meg tudják javítani az autót. Szerintem a Kereskedés rugalmas volt. Vagy mit kellett volna tennie!?-elengedni a javítás költségeit és még a hibákat is nekik kellett volna megcsináltatni? Vagy, ha a szerelő olyan rossznak látta az autót, akkor miért javasolta, hogy vásárolják meg? (persze neki is meg kell élni valamiből. Egy autót lehetne megjavítani is, nem mindent rögtön újra cserélni) Mindegy... Nekem pozitív tapasztalatom volt a szóban forgó kereskedéssel. Korrekt volt az ügyintézés, miután elhoztam az autót a esedékes szervizt elvégeztettem. Legyünk vele tisztába, hogy egy használt autóra költeni kell!
Megosztanám röviden a történetem.
Egy Opel személy autót vásároltam a kereskedésben.Többször egyeztettem a kereskedéssel, mielőtt leutaztam 200 km távolságról.Azonnal nem tudtam elhozni az autót, mert külföldi okmányokkal rendelkezett,ami a hirdetésben nem volt feltüntetve, de az értékesítő az első telefonbeszélgetés alkalmával ezt közölte velem és felvázolta a vásárlás folymatát.Ez után elmentem egy szerelő barátommal a kereskedésbe.Az autó állapota a hirdetés leírásának megfelelt, a kereskedő segítőkész volt, de nem tolakodó.Szerettük volna az autót elvinni egy szervízbe, ahol emelővel meg lehet emelni,sajnos ezt nem tudták kivitelezni kapacitás hiányában, de lehetőséget kaptunk arra,hogy a próba kör után a saját szervízükben egy aknára beálljunk és átnézzük ott is az autót.Barátom megállapította, hogy sok minden ki lett cserélve az autón,(amit le is írtak)de szerettünk volna mi is megbizonyosodni róla.Ezután megegyeztünk a vételárban, megcsináltuk a papírokat, ami kb 20 percet vett igénybe.3 nap után mehettünk a névre írt autóért, ahol ajándékot is kaptunk az autó mellé.3 hét után sajnos menet közben a diagnosztika lámpa kigyulladt, a teljesítmény elment.Azonnal felvettem a kapcsolatot a kereskedéssel,akik nem hajtottak el, segítően álltak hozzá.Az autóért a saját autó szállítójuk jött el másnap.Hamar feltárták a hibát,amit orvosoltak is, és a kicserélt alkatrészt oda adták, fizetnem nem kellett a javításért.Az autóért én utaztam vissza vonattal,állomásra kijöttek értem.Azóta probléma mentesen használom az autót.U.I:Sok kereskedésben jártam már,sok autó átment a kezem alatt, de ilyen korrekt brigáddal még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!