Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » XXx Auto Káplonárol valaki...

Kobela Szabolcs88 kérdése:

XXx Auto Káplonárol valaki valamit mondana?

Figyelt kérdés
Konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi velük kapcsolatban!

2018. febr. 5. 07:01
1 2
 11/20 anonim válasza:
Én 1 éve ott vettem egy BMW-t eddig még semmi baja nem volt a kocsinak! Ezekszerint csak szerencsém volt. Autó szerelő ismerősömmel mentem autót venni. Aki nem ért az autókhoz az ne is menjen autót venni magába, max ha zsír új autót vesz. Egyébként akárhol vásárolsz használt autót annak meg lesz a böjtje úgy is főleg egy 10-20 éves kocsiknál!
2019. ápr. 17. 13:05
 12/20 George999 válasza:
Hali! Mi 3 autót vettünk eddig onnan. Nem volt gond, átnéztük, tudtuk mit kell megcsinálni és kész. Egyébként az autógarancia amit kötnek, nagyon jó. Igazából egy casco csak a műszaki dolgokra, nekünk fizetett. Más cégnél viszont mi is szívtunk.
2019. máj. 30. 11:46
 13/20 Kovac válasza:
Sajnos nekem is nagyon rossz a tapasztalatom velük, pedig én jó szerelővel mentem. Lealkudott nekem egy jókora összeget, deigy is közel 300e volt a kocsi rendbetétele, hogy közlekedni lehessen vele. Csak az autópolírozás megy nekik hiba nélkül.:-)
2019. júl. 29. 10:16
 14/20 Peti197511 válasza:
Vásárlás előtt én is elolvastam a fórumot, ezáltal kicsit óvatosan mentem a kereskedésbe,vittem magammal szerelőt.Az írásokkal ellentétben nekem pozitív csalódás volt a kereskedés.Udvarisak és segítőkészek voltak.A kinézett autó a leírtaknak és elmondottaknak megfelelő volt,fedte a valóságot a hirdetés,gyorsan megalkudtunk.Várnom kellett az autó átvételére 8 napot, de megérte, eddig gond nélkül működik.
2020. márc. 2. 13:27
 15/20 Andris0313 válasza:

Sziasztok

Olvasgatom a hozzászólásokat, mert én is nemrég vásároltam náluk egy autót. Kovac nevű felhasználó hozzászólása kicsit ellentmondásos, hogy szerelővel ment el a kereskedésbe, hogy "szakember" nézze meg az autót. Mindezek után a Kereskedés, a műszaki hibákra való tekintettel, jókora összeget elengedett a vételárból, hogy abból meg tudják javítani az autót. Szerintem a Kereskedés rugalmas volt. Vagy mit kellett volna tennie!?-elengedni a javítás költségeit és még a hibákat is nekik kellett volna megcsináltatni? Vagy, ha a szerelő olyan rossznak látta az autót, akkor miért javasolta, hogy vásárolják meg? (persze neki is meg kell élni valamiből. Egy autót lehetne megjavítani is, nem mindent rögtön újra cserélni) Mindegy... Nekem pozitív tapasztalatom volt a szóban forgó kereskedéssel. Korrekt volt az ügyintézés, miután elhoztam az autót a esedékes szervizt elvégeztettem. Legyünk vele tisztába, hogy egy használt autóra költeni kell!

2020. márc. 4. 14:54
 16/20 Manitu2 válasza:
Vásároltam náluk egy autót, amiről pár héttel később az autószerelőmnél kiderült, hogy "ballagó üzemmódban" működött. Erről a kereskedő nyilvánvalóan tudott, mivel több ilyen típusú autót is árult, és volt összehasonlítási alapja. Nekem viszont nem, és csak akkor derült ki számomra, amikor már 2-3 hete használtam. Miután 3 hét múlva ledobta az egyik hűtőcsövet és be kellett trélerrel szállíttatnom a szerelőhöz, ott közölték velem, hogy a teljesítménye kb. 30-40 százalékát adja le a motor. Amikor ezt közöltem a kereskedővel, néhány hét múlva válaszra méltatott (rögtön az ügyvédje), mondván, hogy ezt a megtekintéskor látnom kellett, tehát "megtekintett állapotában" vásároltam meg. Tehát a bíróságon nem áll meg az igényem. OK, lenyelem, de mindenhol hangosan hirdetni fogom, hogy egy alja szemét banda, akik a vásárlók lehúzásából és nyilvánvaló átveréséből élnek. Hónapok óta szívok azzal, hogy a szerelőm próbálja megtalálni a kocsi hibáját, de olyan bonyolult, hogy nem jön rá, mi az. Mindenki messzire kerülje el az XXX Autót, ha jót akar, ne vegyen tőlük még levegőt sem!!!
2020. szept. 21. 12:54
 17/20 komarlajos válasza:

Megosztanám röviden a történetem.

Egy Opel személy autót vásároltam a kereskedésben.Többször egyeztettem a kereskedéssel, mielőtt leutaztam 200 km távolságról.Azonnal nem tudtam elhozni az autót, mert külföldi okmányokkal rendelkezett,ami a hirdetésben nem volt feltüntetve, de az értékesítő az első telefonbeszélgetés alkalmával ezt közölte velem és felvázolta a vásárlás folymatát.Ez után elmentem egy szerelő barátommal a kereskedésbe.Az autó állapota a hirdetés leírásának megfelelt, a kereskedő segítőkész volt, de nem tolakodó.Szerettük volna az autót elvinni egy szervízbe, ahol emelővel meg lehet emelni,sajnos ezt nem tudták kivitelezni kapacitás hiányában, de lehetőséget kaptunk arra,hogy a próba kör után a saját szervízükben egy aknára beálljunk és átnézzük ott is az autót.Barátom megállapította, hogy sok minden ki lett cserélve az autón,(amit le is írtak)de szerettünk volna mi is megbizonyosodni róla.Ezután megegyeztünk a vételárban, megcsináltuk a papírokat, ami kb 20 percet vett igénybe.3 nap után mehettünk a névre írt autóért, ahol ajándékot is kaptunk az autó mellé.3 hét után sajnos menet közben a diagnosztika lámpa kigyulladt, a teljesítmény elment.Azonnal felvettem a kapcsolatot a kereskedéssel,akik nem hajtottak el, segítően álltak hozzá.Az autóért a saját autó szállítójuk jött el másnap.Hamar feltárták a hibát,amit orvosoltak is, és a kicserélt alkatrészt oda adták, fizetnem nem kellett a javításért.Az autóért én utaztam vissza vonattal,állomásra kijöttek értem.Azóta probléma mentesen használom az autót.U.I:Sok kereskedésben jártam már,sok autó átment a kezem alatt, de ilyen korrekt brigáddal még nem találkoztam.

2022. júl. 12. 11:26
 18/20 istvan45 válasza:
Olvastam itt ezen az oldalon is a véleményeket az autókereskedésről és a Google értékeléseket is mielőtt ellátogattam volna hozzájuk. Én a pozitív oldalát tapasztaltam ami a vélemények után fogadott.Rendezett jó képet mutató kereskedés,rendben tartott autók fogadtak úgy összképre,bizalomgerjesztőnek tűnt.Illedelmesen fogadtak,hamar szót értettünk,megegyeztünk a kinézett autóra.Mivel messziről érkeztünk fontos volt számunkra,hogy az autó időben átvehető legyen ahogy megbeszéltük (mivel külföldi papíros autót néztünk ki),de 1 nappal még hamarabb is mehettünk érte mint ahogy ígérték a megegyezéskor.Volt amit jeleztünk,hogy orvosolható dolog lenne e az autón átvételre,amit ígértek hogy javítva lesz és így is volt. Nem az első autónkat vettük már különböző autókereskedésekből,de nem jellemző ez a pozitív hozzáállás amit itt tapasztaltunk.Köszönjük:Egy Audit vásároló elégedett család!
2022. júl. 28. 15:12
 19/20 momsz válasza:
Nem ajánlom senkinek! A Google értékeléseket érdemes megnézni most 2023 ba a legtöbb pozitív értékelés 1 évesnél nem régebbi, vagyis boldog boldogtalantól 5 csilagos értékelést kérnek. Mikor megnéztem az autó akkor úgy jól nézet ki be inditotuk nehezen indul. Betudtuk a lemerült akkumlátornak és a télnek mert hozták a bikázót. Pár hét után el tudtuk hozni már akkor problémák voltak. Erőteljes alapjárat ingadozás és jobra huzás. Akkor 1 orát volt a szervízükbe valami eldugult muanyag csövet vissza vágtak állításuk szerint és beállítoták a kormányt. Mikor elkezdtük hasznáni az autót mindigg izzitási hiba kódvolt az autóban. Megrendeltem a csere alkatrészt mert ennyiért nem viszem vissza. De jött a fekete leves.Rosszabodott az alapjárat elkezdet beázni az autó. 3 hengerezett az autó elég sűrűn. Ekkor már vissza vittem az autót kicseréltek egy hozzam szabályzó szelepet és egy test kábelt a izzitó gyertyát nem voltak hajlandóak kicserélni annak ellenére hogy én vittem az alkatérsz. Mentünk 600km az autóval és a pályán megált az autó és haza kellet vinni. Elvittem megint hozzájuk. Nem találtak semmit annyit modntak hogy sok a megszakadt részecskeszűrő regeneráció nem értettem a mert csak autópályán volt használva az autó. Elvittem DPF tisztitásra ahol azt mondták egybe van olvadva a részecske szűrő. Felvetem a kapcsolatot velük emailbe képekkel csatolva és rögtön ügyvéddel válaszoltak. Most lehet vitatkozni az ügyvédjükkel remélem minden válasz amit az ügyvéd küld sok pénzbe kerül nekik :) Egyenlőre 2 dologra gondoltam hogy miért éghete egybe már igy vettem vagy a 3 hengerezés alatt sokkal több üzemanyagot kapott és a részecskeszűrőben égett el. Telefonba meg kaptam hogy 5 hónapja vásaroltam az autó meg hogy a saját autójában sincs részecske szűrő vetessem ki én is. Nem ajánlom senkinek kapuig van garancsia utána alibi munka van csak.
2023. jún. 2. 09:56
 20/20 anonim válasza:
Én 1 éve vásároltam tőlük egy J astrát.(2012-es évjáratút)Egy állapot felmérővel átnézettem vásárlás előtt.Átvétel után az egyik ajtó nem záródott.Felvettem a kereskedéssel a kapcsolatot, hogy esetleg tudnak e segíteni a javításban,nem ingyen kértem, mert ezt úgy gondoltam nem tartozik a szavatosságba bele.Egy időpont egyeztetés után vissza vittem az autót, másnapra elkészült. Nem kértek semmit a javításért.A kicserélt alkatrészt is megkaptam.Számomra nagyon pozitív a tapasztalat, azóta is napi szinten használjuk az autót zökkenő mentesen.
2023. aug. 1. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!