Jó vétel lenne? Opel astra G 1998 2. 0 turbodisel?
Figyelt kérdés
Tehát egy ismerösöm külföldre költözött és elszeretné adni az opel astra kombi G 1998 2.0 turbodizeljét!! 1200eurót kér érte. nekem ez lenne az elsö autóm és ennyi pénzért szerintetek megérné? jó autók?motorjuk megbizható? elsö autónak szerintetek jó?nemtúl nagy? véleményeket,tapasztalatokat várok!2018. febr. 3. 18:39
1/5 anonim válasza:
Látatlanul honnan tudjuk?
Vidd el egy autószerelőhöz, nézze át milyen állapotban van.
Jó, vagyis inkább vállalható állapotban lévőért megéri, de ha rövid időn belül pl fel kell újítani a turbót, az többe kerülhet, mint az autód ára.
2/5 anonim válasza:
Alapból jó autó, de hogy az adott példány mennyire van lerúgva azt így senki nem tudja megmondani. Fogni kell egy hozzáértő szerelőt, elmenni megnézni és utána el lehet dönteni
3/5 anonim válasza:
Az adagoló problémán kívül nem szokott bajuk lenni nagyon.
4/5 anonim válasza:
A motorjával nincs gond, de mint írták, a hírhedt VP-44 Bosch adagoló van rajta. A felújítása 200e Ft körüli tétel, ezt be kell kalkulálni.
5/5 anonim válasza:
Nem túl nagy. Nekem egy H Astra volt az első autóm, az se kisebb. De mért kéne első autónak valami minit venni...?
20 éves autó, ki tudja hány tulajjal a háta mögött. Én ezt nem tudom összeegyeztetni a megbízhatósággal és jósággal. Vagy megveszed ezt mert olcsó és belekalkulálod, hogy bármikor költeni kell rá ha úgy van, vagy veszel drágábban új(abb) autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!