Autóvillamossági szerelők tudnátok segíteni csoportosítani a gyújtóberendezéseket kérlek?
Figyelt kérdés
Tanuló vagyok, kérlek segítsetek :)
Csoportosítani kell:
1, aszerint hogy változik-e működéskor s nxitási és zárási idők aránya
-
-
2,a primer arány szabályozása alapján
-
-
3, az előgyújtás vezérlése, szabályozása alapján
Nagyon köszönöm a segítségeteket !!!
#közlekedés #autó #tanulás #oktatás #elektronika #kocsi #villamosság #műszerész #autóelektronika #autóelektronikai műszerész
2018. febr. 3. 17:44
1/5 anonim válasza:
Meg vannak adva, hogy pontosan milyen gyújtóberendezéseket kell becsoportosítani?
2/5 anonim válasza:
Nyilván meg vannak adva, csak előző órán nem figyelt a tanuló...
3/5 A kérdező kommentje:
igen, bocsánat és figyelt a tanuló, csak elfelejtette ki írni .
Tranzisztoros
2018. febr. 3. 19:26
4/5 anonim válasza:
És a többi? Vagy a tranzisztoros csoporton belüli konkrét létező konstrukciókat kell csoportosítani?
Vagy én értem félre a kérdést? Nem úgy kell csoportosítani, hogy meg kell nevezni a csoportokat és mindegyikhez odaírni az odatartozókat?
5/5 A kérdező kommentje:
Ennyit lehet csak tudni , ez egy vizsga feladat pár évvel ezelőtti :/
2018. febr. 3. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!