Golf 4 rugo vs gumi kérdés?
Figyelt kérdés
Üdv van egy 3ajtós 4es golfom 215/45r17es gumikkal. A kérdésem az lenne ha vennék alá egy 40/40es "ültetőrugót" az beférne-e alá vagy inkább gondolkozzak az /55ös gumiban? Mivel a 3 ajtósok és a legtöbb autónak az eleje lentebb van (ami nekem nem tetszik) ezért ezt szeretném orvosolni.2018. jan. 30. 19:30
1/3 anonim válasza:
Miért gondolkodnál /55-ös gumiban? Az még több helyet foglal. Gumiban a váltóméretnél kell maradni, a felnivel pedig gyári ET-nél, akkor el kell férnie. Ha valami nem az autóra való, akkor lehet gond.
2/3 anonim válasza:
A másik kérdésednél is leírtam.
215/45R17 és 215/55R17 sem váltóméret, 225/45R17 igen, azt kellene használni.
Egyébként meg, ha 40/40 ültetést teszel bele, akkor elől és hátul is 40 mm-rel kerül lejjebb, tehát megmarad a különbség. Valamint papírozni is kell.
Egyébként, ha nem valami extrém ET számú felnin van a gumi, akkor ez bőven el fog férni.
3/3 anonim válasza:
Én egy sima Eibachot vennék 30/25 és ha hàtul még mindig nem jó, akkor elöl egy ültető rugótànyérral lehet kompenzàlni. Ezek egyàltalàn nem feltűnőek és full biztonsàgos, az alja sem fog leérni, főleg ha 17 es felnik lesznek vàltóméretes gumikkal. Műszaki màs kérdés, szeretnek belekötni mindenbe, pedig jóval stabilabb, biztonsàgosabb lesz vele a verda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!