Hány Ah-s akkumulátor kell az autóba?
Figyelt kérdés
Vettem egy új akksit az autóba mert reggelente nem indult be.Tegnap beszereltem elindítottam az autót minden rendben volt.Ma reggel már nem indult az autó.Az eladó ezt az akksit ajánlotta ami most van benne (45 Ah-s).A régi akksi az viszont 55 Ah-s volt.Lehet ennek köze ahhoz,hogy nem indul az autó? Vagy pedig gyújtás? Vw Golf 3-ról van szó (benzin).2018. jan. 30. 17:21
1/10 anonim válasza:
Nincs lemerülve? Saru a helyén van?
Gyújtást rá tudod adni?
2/10 anonim válasza:
Vagy nincs rendes töltésed, vagy valami szívja az akksid. Nekem 2.8 benzin van, 70Ah körüli gyári előírással, és egy évig 55 Ah Jász akkuval jártam, mert az előző tulaj az akksin spórolt. Ennek ellenére mindig indult, csak megelőzésképp cseréltem bele valóra.
3/10 A kérdező kommentje:
Rá tudom adni a gyújtást,kattanást is lehet hallani világítás is megy.Még reggel feltettem tölteni az akksit,délután beraktam és igy se indult.Sarukat megtakarítottam.Más ötletem nincs.
2018. jan. 30. 19:13
4/10 anonim válasza:
Önindító- vagy generátorhiba.
A régi akkunak lehetséges, hogy semmi baja.
Egyébként nem rövid távokon (1-2 km) használod?
5/10 A kérdező kommentje:
Mikor,hogy használom. De van olyan igen,hogy rövid távon.Van olyan is,hogy egy pár napig áll. Egyébként ha generátorhiba azt jeleznie kéne nem?
2018. jan. 30. 23:20
6/10 anonim válasza:
Ha feltöltött akksival sem indul, akkor az önindító lesz a hibás.
7/10 A kérdező kommentje:
De mitől romolhatott el? Eddig minden rendben volt.
2018. jan. 31. 21:23
8/10 anonim válasza:
Minden így szokott elromlani, hogy addig jó, aztán egyszer csak már nem. Minden elhasználódik idővel. Elviszed a szerelőhöz, megjavítja, és használhatod tovább boldogan. .
9/10 anonim válasza:
Azt megpróbálhatod, hogy megkocogtatod az önindítót valamivel.
De ezzel csak elodázod a dolgot. Előbb-utóbb javítani vagy cserélni kell az önindítót.
10/10 A kérdező kommentje:
Gondolom nem 2ezer forint az önindító javítása...
2018. febr. 1. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!