1/5 anonim válasza:
Saját tapasztalatom nincs vele. Utánaolvasva közepes négyévszakos lehet. Vidékre, kisvárosba megteszi. Nagyvárosba, nagyobb sebességre nem használnám jó szívvel. Vannak ennél jobbak, igaz, drágábban.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából ez a bajom nekem is hogy nem sokkal drágábban vannak nála jobbak is azon az áron meg már 2 normális szett is kijön kb 10-20.000 csak a difi, annyiért meg nem kockáztatok...
2018. jan. 30. 00:37
3/5 anonim válasza:
Én valószínűleg Vredestein Quatrac 5-öt vennék ebben a kategóriában. Elég jókat olvasni, hallani róla, és azért olcsóbb mint a Crossclimate.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen ez még szóbajöhet. Nyàriban és Téliben is csak a Barum jönne ki ha 2 szetteznék és + egy felnit is tartani kellene.
2018. febr. 1. 12:38
5/5 anonim válasza:
Én két éve vettem ezt a típust 185/65R15 méretben, mert meggyőztek a szakújságírók, hogy Magyarországon olykor sincs szükség profi téli gumira. A Kleber francia cég, '81 óta Michelin-csoport tagja. Azért ezt választottam, mert teszten vizes úton B-t kapott, és a Michelin Crossclimate+ után a második legkevésbé kopó guminak bizonyult, és az egyenesfutása is kiemelkedő volt. Tehát megbízható fékezés vizes úton, nem hajlamos kitörésre kanyarban, sok km-t bír, és jóval olcsóbb a Crossclimate+-nál. Eddig két télen-nyáron megelégedésemre szolgált, sose csúszott meg, pedig feszegettem a határait. Ha még nem késtem el a válasszal, én ezt ajánlgatom a barátaimnak, rokonaimnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!