Szerintetek melyik a jobb autó és miért? Előny, hátrány? Volkswagen, Citroën vagy Seat?
Főleg, hogy az első válaszoló adott egyedüli értelmes választ...
Próbáljuk meg amolyan első osztályos módon. Leírtál három márkát aminek van kismillió modellje.
De akkor hasonlíts már kérlek össze egy W12-es Phaetont és egy Citroen ZX-et pl. Na melyik? Hmm? tegyük fel, egyszerű hétköznapi ember vagy kis fizetésből, akkor is a W12-es batár lesz a jobb? Vagy ha épp ki akarsz menni földútra, oda jobb a Phaeton, akarom mondani a VW?
Szóval ott tartunk tényleg, első válaszadó adott normális választ, mert értelmetlen kérdésre nehéz értelmest adni.
De akkor ugyanezen a vonalon haladva kérdező:
Toyota, Ford, Renault. Na melyik a jobb?
Nagyon szubjektív történet:
Pár éve volt Gablini Úr szervezésében újautó expó, ahol számos márka vadiúj modelljébe bele lehetett ülni. Volt szerencsém mindhárom fent említett márka azonos osztálybeli autóját belülről is szemügyre venni, így a következőkre jutottam:
VW Jetta: sivár, hideg, németes precizionizmmus, anyaghasználat és kidolgozottság némi igényességet sugall. Mondom ezt úgy, hogy apámnak ilyenje van.
Seat Toledo: Nagyon hasonlít a Jettára, mégis minden részletében egy kicsivel puritánabb, olcsóbb hatást kelt.
Citroen C4 (tudom, kicsit kilóg a kategóriából): trendinek akar látszani, de beülve a hátsó ülésre rögtön a régi Ladánk jutott eszembe, mert annak volt ennyire puha, minden tartás nélküli az ülőlapja. Nálam emiatt rögtön leszerepelt a Ctiroën.
Magamnak Octaviát vettem végül (pedig a Toledo is sokáig játékban volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!