Igaz, hogy a dízeles motor nem indul elsőre a hidegben?
Figyelt kérdés
Renault Clio.2010 akarok venni.
Azt mondják a haverok, hogy ne dízelest, hanem benzinest vegyek, mert nem fog indulni elsőre a hidegben a dízeles.
800.000 HUF-om van..
De nagyon sokat mennék vele.. Napi 30 km inga.
Én inkább dízelbe vennék.
2018. jan. 27. 17:58
11/18 anonim válasza:
a haverod egy barom... az enyem -15 fokban is elsore indult...ja, hogy karbantartott ...
12/18 anonim válasza:
Ha szar akkor a benzines se indul be, de ha jó akkor teljesen mindegy a meghajtóanyag. Nekem mint munkásautó egy közel 30éves 1.5D-m van még soha nem fordult vele elő hogy ne indult volna el.
13/18 anonim válasza:
Mindig elsőre beindult (2006-os autó)
14/18 anonim válasza:
"Azt mondják a haverok, hogy..."
Cseréld le őket...
15/18 A kérdező kommentje:
Először is!
Naponta akkor 60 km lenne..
Mert oda vissza az út.
Oda 30 vissza 30.
Erre elég a benzines?
Benzinesben suzuki swift 2008 van kinézve..
2018. jan. 28. 18:59
16/18 anonim válasza:
Benzinessel jobban jársz.Ha a porlasztó szórakozik azt magad is meg tudod csinálni vagy az ismerőseid közül valaki,viszont a dízelnél ha az adagoló szórakozik akkor azt csak szakműhelyben javítható illetve beállítható.A benzin olcsóbb szerintem de a döntés a tied.A Suzukit én és még a Suzuki gyárban dolgozók is csak halál autónak nevezik,papír vékony lemez ami ütközésnél bár elnyel valamennyi erőt de épp ebből van a baj.Persze lehet erre fujozni és ellen véleményen lenni,de nekem még ingyen is úgy kellene,hogy rögtön a piacra dobnám és eladnám olyan személynek mint amilyen te vagy.Bocs,nem megbántani akartalak,nem személyes.Gondold át és ahogy döntesz az lesz a jó.Sok sikert!
17/18 A kérdező kommentje:
De ti milyen autót ajánlotok 80.000 huf-ért?
Most komolyan?
2018. jan. 29. 19:17
18/18 anonim válasza:
Lepontoztál....nem adok ötletet, és öreg kamionos vagyok a tanácsaim és a figyelem felkeltő ötleteim nem kell az asztal alá söpörni,de majd idővel magad is megtapasztalod.Hogy is mondják?A pokolba vezető út is jó indulattal van kikővezve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!