Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi 80 jó választás hosszú...

Audi 80 jó választás hosszú távra?

Figyelt kérdés
Napi kb 90 km-et kell majd mennem, mivel munkahelyet váltottam, pénzem nem sok van, de kéne viszonylag egy megbízható kocsi. Audi 80 jó lehet? Valami benzin-LPG?
2018. jan. 26. 04:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mercik megbízhatóak? Nem mondom, hogy később nem lesz pénzem jobbra, bár ez is relatíve, mert lehet 5-6 év is, de elég sürgősen kéne autó. Szerencsére adósságaim nincsenek, házon, stb. De ez nem ide tartozik. Suzukit is vennék, de elég sok a leharcolt példány, félő, hogy sokat kéne szerelnem/szereltetnem, bár olcsó lenne az is, de az idő is pénz.
2018. jan. 26. 19:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Mercibe egyébként melyiket érdemes megvenni? Ezekről én is hallottam, hogy tartósak, már amelyikkel foglalkoztak, de azok 1-1.5 millió km-t is elmennek. Lehet az lesz, 700-800k-ért csak lehet jót találni. A C Mercik tetszenek egyébként.
2018. jan. 26. 20:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet normális Mercedest venni ennyiért, a 90-es évek végén amúgy is szar autókat gyártottak. Akkor már a 80-as Audi is jobb irány. Vagy a benzines 4-es Golf, az tényleg józan választás lenne.
2018. jan. 26. 21:46
 14/20 A kérdező kommentje:
Én a még régebbi, W124 200D-re gondoltam pl.
2018. jan. 26. 21:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Persze nem a legolcsóbbakból, de talán nincs túl elektronizálva.
2018. jan. 26. 21:59
 16/20 A kérdező kommentje:
Hülye vagyok bocs ,írtam tényleg, hogy C Merci... Szóval mégsem azok. :D
2018. jan. 26. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Ennyiből miért nem G astrát vagy Suzukit veszel? Át menetileg jó lesz..
2018. jan. 28. 10:38
 18/20 anonim ***** válasza:

W124 vagy W201 dízel merciknél megbízhatóbb autót ennyi pénzért az életben nem kapsz!

600e-ért már ki lehet fogni jót!

km óra állását felesleges benne nézni, 500e km alatt még csak bejáratósak :)

Én imádom az én 190D 2.5-ösömet!

Szépen apránként restaurálgatom/javítgatom.

Egy tuti, motorikusan nem fog otthagyni az út szélén!

Ha valami hiba lesz akkor 99% hogy nem a motor lesz mert annyira egyszerű.

Ha ilyet veszel jól át kell nézni, nehezen rohadnak de azért tudnak rohadni...

Nem egy gyorsulási bajnok de azért tud menni, én nagyon ajánlom, nagyon ritka az az ember aki szidja ezeket a merciket!

Akikkel találkoztam és mondták, hogy volt nekik régen ilyenjük mindenki agyondícsérte, hgy mennyire jó is volt.

2018. jan. 28. 16:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De végül is egy SDI 4-es Golf lett a vége. Remélem nem lesz vele nagy gondom. Mondjuk szerencse, nem szerencse, de nincs benne se turbó, se pd elem, se lendkerék.
2018. jan. 30. 03:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát én SDI-t nem nagyon vennék, mert extrém lomha, de maga a Golf 4 az okos választás volt, mindenképp jobb, mint egy öreg 80-as Audi. És ez a SDI tényleg nagyon megbízható és takarékos.
2018. jan. 30. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!