Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Baotian BT49QT-12- es 50ccm...

Baotian BT49QT-12- es 50ccm 4ütemű kínai robogó vélemények?

Figyelt kérdés
Jól birják? Mennyit fogyasztanak? Könnyű alkatrészeket találni hozzá? Mi a véleményetek erről a robogórol?
2018. jan. 24. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem lutri, mondjuk nekem nem ilyenem, de volt pár éve egy szalonos robogóm, az is valami kínai alapú volt.

alkatrészt szerintem lehet hozzájuk találni, viszont nem feltétlenül márkához.

nekem például a hátsó fékem érzékelője a semmitől tört darabjaira...ott, ahol vettük, bevittem, nem vicc, 1 évig könyörögtem, hogy kellene nekem ilyen alkatrész...na azóta is rendelik. egy kecskeméti motorosboltból rendeltem egy kinézetben hasonlót...elsőre az sem jött be, mert annyi volt az eltérés, hogy az én motoromon fejjel lefele volt betéve, szóval hiába rendeltem jobb oldalit, az az én motoromon bal oldalra lett volna jó...szóval ilyesmikre lehet számítani :D de 1500 Ft volt postával, szóval igazából nem haltam bele, meg így lett egy tartalék, ha a másikkal is baj lesz.

ezen kívül nekem még a karbi membránja lyukadt ki úgy kb. 8ezer km után...mondjuk hajtottam is egyébként sokat hosszabb távokon is.

a km óra spirálja viszont az első pár napban eltört a végén lévő pöcöknél...:D

vákuum csövek is elöregedett, megkeményedett gumikból voltak, azok is szépen megadták magukat és kilyukadtak...:D

szóval azért akad még az újaknál is kellemetlen probléma, membránra visszatérve azt állították a szervízben, hogy külön nem tudnak hozzá membránt meg egyébként is nagyon gáz lenne szétszedni, karbival együtt tudják cserélni...:D

összességében egyébként kiszolgált ezeket leszámítva. most fater hajtja.

2018. jan. 24. 20:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem.Most szerzem be viszonylag olcsón,egy olyan embertől aki régota motorozik, és szimpatikusnak tűnik. A motor nagyon jó állapotban van.Legalábbis kivülről.Vidéken lakunk, remélem arra jó hogy pl.Lemenjek a boltba, vagy bárhova oda-vissza maximum 2km-t,
2018. jan. 24. 22:23
 3/3 Herceg Feri válasza:

Nekem van baotian bt49qt-12 .

5-6000kmrnél a csapágyak szétmentek. Ezután a müanyag variátor tárcsa is megadta magát.

Elektronika már előtte is javítást igényelt.silány rossz minőségű alkatrészekből csinálják.Még a karburátor is tele van müanyaggal.Próbáltam a csavart kihajtani a blokkból ekkor szépen beletört.Eladni sem lehet alkatrésznek sem.Mert senkinek sem fog kelleni egy ilyen sz.r.. Azóta csak a helyet foglalja.kiszedtem az égőket meg amit még fel tudtam használni máshoz. Én csak azt javaslom kymco,baotian,ztec meg az összes hasonló kínai szemetet kerüljétek.

2021. febr. 14. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!