Az ebayes turbó miért olcsó? Mire jó?
Használható?
Előre tudom èrtelmes választ csaknpàr embertől kapok, mert a maradék iqja nem képes váladzt adni. De azèrt kèrem próbálja meg ne minősítse le magát
Azért olcsó, mert kínai gagyi, így hamar tönkremegy. Hallottam már olyat, hogy csak centríroztatni kell, és jó lesz, de kétlem, hogy ez igaz lenne.
Amúgy arra való, mint bármelyik másik turbó, hogy a kipufogógáz energiáját részben visszanyerje a levegő kompressziójának formájában.
Gondolom az fordult meg a fejedben, hogy veszel egyet a gyengusz autódra, és majd hasítani fog, de el kell keserítselek. Nem úgy van, hogy felcsavarozod a blokkra, és már jönnek is a lóerők. Nagyon sok ponton kell hozzányúlni az autóhoz, így a költségeknek csak kis hányada a feltöltő.
1# nem értm miért szidod a kèrdezőt. Tudtommal az oldal erre való. Hanem tudod mi az beírod h turbo ebayre és 180 dolcsièrt ottva.
De maga a kérdés hogy miért olcsó nem értem mit pofazol feleslegesen. Mert 90%a fix ára nem jofogas. Iq foghter. Nézz meg valamit mielőtt minődítedz valakit idióta.
2# köszönöm
1.9 dcibe cserélném a turbót. És ha találok 70 ezerért új turbót ami talán tovább bírja mint egy használt garrrtt ugyam ennyiért.
Èrtem. Köszönöm
Egyesen kivul ment a zold mancs
Aki szedett már szét turbót, láthatja, milyen rém bonyolult egy szerkezet:
Van benne egy tengely, a két végére meg felcsavarozva két gagyi lapát. Egyik aluminiumból.
Középen meg réz csapágy, átfúrva, a két végén lezáró csapágyak, labirint gyűrűkkel.
Szóval ha nem hungarocelből, vagy balzafából csinálták, akkor jó is lehet.
Csak mivel a szervízben kimondják azt a varázsszót, hogy turbó, a szerelőnek egyből erekciója lesz, mivel tudja, hogy ezekkel lehet a legjobban lehúzni a népet, akik laikusok.
Bár igaz, ki a fsznak van ideje ilyeneket szerelgetni meló után még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!