Ford Focus 2-3?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy autót 1 millió körül. 1.6 benzinesre gondoltam, de még nem döntöttem ezt el. A Focusok szerintem elég férfiasak, nekem nagyon tetszenek. Tudnátok róla mondani véleményeket? Milyen az autó? A Focus 2 1 millió körül már megszerezhető viszonylag kevés km-rel és 1.6-os motorral. Érdemes még pár százezret hozzátenni egy 2008-tól gyártotthoz? Viszont használtautón 200 ezer felett futottak vannak. Talán 1.4-es motorral olcsóbbak, de az meg szerintem elég kicsi egy ekkora kasztniba.
Mi a véleményetek? (Egyébként városban használnám inkább és nem hosszú távra)
2018. jan. 18. 21:25
1/3 anonim válasza:
Az 1.4 az tényleg kevés, ne a kínálat aljából válassz mert annak hosszabb távon baja lesz. Inkább egy megbízható 2-est nézz, azzal nem lesz gondod, ha odafigyesz a szervizre
2/3 anonim válasza:
hát 1 millió körül inkább focus 2-st tudsz venni. benzines 1.6-os jo kis auto, nekunk is van egy. ha foglalkozol vele, megvannak a kotelezo szervizek, nagyon halas, jo auto. nem egy izomgep, de amire kell, arra tokeletes. autopalyara inkabb rovidebb tavokon jo, hosszabb utra nem mennek vele.(es nem is megyunk)
3/3 ElekTamás88 válasza:
Szia. Én közel a duplájáért vettem 2009 mk2.5, 1.6ti-vct-t. A normál mk2 is tök jó, viszont 1.6 alatt nem érdemes venni. Vannak típus hibái, melyek könnyen és olcsón javíthatóak (pl motortér beázás). A lényeg, hogy korrózió nyomait keresd a kerékjárati íveken és a küszöbön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!