Dízel vagy benzines autó? Mikor melyik?
Ezek hülye általánosítások.
A dízelt is lehet használni rövid utakon, nem fog történni semmi. Ha meg nagyon rendeltetésszerűen akarod használni, akkor meg arra való, hogy bejárj a városba, ilyen 30-40-50-akárhány kilómétereket, minden nap.
És hosszú útra is el lehet menni velük, miért ne lehetne. Persze, jobb egy A8-assal menni külföldre, de ha kisautód van, azzal mész. És jól fog esni, hogy kevés gázolajból jársz.
A nagy benzines autók meg szintén inkább csak luxusból, trendiségből léteznek. Meg lehet nézni hány benzines Passat, vagy Audi A6 vagy ilyesmi van a piacon. Dízelmotor kell beléjük. Lehet benzinessel is venni, ha megteheted, de na...
Nem lehet eldönteni, kinek mi a jobb...
Nekem a benzines mivel én szeretem a gyors kocsikat, sport kocsiból meg csak benzines van, mivel az gyorsabb és jobb mint a diesel.
De van a nyugger papa akinek a diesel kell mert neki nem szempont a gyorsulás
Ilyen pár km távokra benzines, főleg városban.
Ha már többet mégy akkor meg nincs gond a dízellel, hidegben hosszabb idő neki mire bemelegszik, ha nem bír az nem használ neki.
Pont ilyen miatt akarnánk "futkosós" autó gyanánt benyóst, dízeles meg már van amire kell.
Szét valóban nem esik, nekünk 2 dízel van így igazat adok, de főleg a magasnyomású az kényesebb mindenre. Ebben benne van a rövidebb távú szaladozás is.
(Azért lesz az ominózus szaladozós benzines.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!