Audi A4 vagy Vw Golf 4 1.9 pdtdi?
Nem egy kategória a kettő. Technika ugyanaz, szóval megbízhatóság terén is egyformák. Nyilván ami Audi alkatrész az kicsit drágább, de nem számottevő a különbség. Viszont Golf IV bontás biztosan sokkal több van, az sem mindegy. Golf IV is tökéletes hosszú utakra is 1-2 embernek. Én napi 2x100 km-t ingáztam Golf IV-vel nem volt gond. 140-150-nál is stabilan lehet vele haladni hosszú távon is.
Golf-nál az alábbiakra kell figyelni: A oszlop töve, első sárvédő találkozása hajlamos a rozsdára. Valamint a csomagtér kilincs (ha az ajtó is rohad az gáz) Valamint a szélvédő tetején a tető éle. Valamint ha a klíma nem megy, akkor nem szabad bedőlni, hogy csak gáz kell bele. Kompresszor nem javítható, cserélni kell. Bontott 25.000 új meg 50.000 alatt nincs ami jó is.
De 1 millió felett nagyon jó állapotút kapni. Ha nem kell a logó miatti faroknövelés akkor én Golf-ot vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!