Elso indutaskor olyan gondom van hogy megtekeri a motort begyul pilanatra es olyan hangot add ki mintha elfujna a motor?
Kedves "Testvírem",
A helyesírásod alapján nagyon nehéz megállapítani, hogy mit is szerettél volna kérdezni. "tanden, cserpadlo" ezek nem tudom milyen vezérszavak... Vidd el autószerelőhöz átvizsgálásra, itt nem fogja tudni senki megmondani mi lehet az autóddal, senki nem jós!
Szerintem pusztán az a gond, hogy nem izzít a kérdező
"Diseles auto.ha egy csopet tovab varok akkor meg pocre" legalábbis ebből arra lehet következtetni
üzemanyagszivattyúra gyanakodott a kérdező, ne bántsátok már
kíváncsi vagyok ki hogy beszélne magyarul, ha csak otthon hallana magyar szót, de iskolában, munkahelyen, mindenhol csak tótul szólnak hozzá
Amúgy izzítás... meg kell várni, ez a "Rudolf Diesel emlékperc"
Rudofl diesel emlekperc... :d de reg hallottam mar ezt.
Szerintem is izzitani kell egy picit itt a hidegekben. Ha modernebb autorol beszelunk es eddig ezt nem produkalta akkor lehet izzitogyertya nyugje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!