A Dacia Dusterek cirka mennyire megbízhatóak, az eddigi tapasztalatok alapján?
Ilyen mindenes autónak keresek 1-et, fontos ,hogy hely is legyen benne.
Meg nagy hasmagasság ,mert sokat járok földúton -terepúton.
De inkább benzinest ,mert soakt megyek városban is így a dízel ,a kettőstömegű meg minden egyebet elkerülnék..
Egyik ismerős is vett ő is azt mondta meglepően jó.
Olvastam róla a Totalcar értékelést az ülést írja, hogy nagyon kényelmetlen benne, meg a rádió vacak.
Engem a rádió nem is zavarna, de az ülésre kényes vagyok, megszoktam a kényelmes Japán üléseket. Mert én is gondolkodtam a vételén ha kiöregszik a kocsim...
1es vagyok
Ilyen ide-oda szaladgálós, munkás autónak tökéletes. Hosszabb utakra tényleg nem jó, mert szar az ülése, ezt én is tanusítom. Én benzinesben még nem ültem, de szerintem elég vérszegény lehet ebbe az 1.6 benzines, és tuti sokat is eszik. Nálunk 80%-ban dízelben veszik a Dustereket.
Változó. Van akinek bevált, meg olyan is, hogy nincs elájulva tőle.
Én biztos nem vennék saját részre.
" mindenféle motor hibajelzés, elektronikai furcsaságok."
A francia gyökerei ugyebár....
azért a céges mindenki által vezetett autók rendesen kapnak az élettől. Ne keverjük össze a normálisan használt autókkal, mert nem egy kategória. Márkától függetlenül.
Persze más a helyzet az olyan céges autóval amit,a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák javítási költségeit levonják a felhasználótól, mert azokra vigyáznak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!