Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Dacia Dusterek cirka mennyir...

A Dacia Dusterek cirka mennyire megbízhatóak, az eddigi tapasztalatok alapján?

Figyelt kérdés
2018. jan. 16. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon strapabíróak, és nemcsak Daciás mértékkel, hanem bármilyen autóhoz viszonyítva is. Még a sokat szidott 1.5 DCI motorokkal sincs gond bennük. Erdélyből írok, szóval tényleg tudom, hogy jók. Ja és rendkivül magas az áruk még használtan is, nemhiába.
2018. jan. 16. 12:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Ilyen mindenes autónak keresek 1-et, fontos ,hogy hely is legyen benne.

Meg nagy hasmagasság ,mert sokat járok földúton -terepúton.

De inkább benzinest ,mert soakt megyek városban is így a dízel ,a kettőstömegű meg minden egyebet elkerülnék..

2018. jan. 16. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyik ismerős is vett ő is azt mondta meglepően jó.

Olvastam róla a Totalcar értékelést az ülést írja, hogy nagyon kényelmetlen benne, meg a rádió vacak.

Engem a rádió nem is zavarna, de az ülésre kényes vagyok, megszoktam a kényelmes Japán üléseket. Mert én is gondolkodtam a vételén ha kiöregszik a kocsim...

2018. jan. 16. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Müanyag kopogós, sorjás néhány helyen. A müszerfala olyan mint az ignisé. Nekem a szervó sem vallt be tesztvezetésen. Nagyobb motor mondjuk 150 lovas dízel hosszú váltóval elfèrne benne. Akkor tökeletes autó lenne
2018. jan. 16. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:

1es vagyok

Ilyen ide-oda szaladgálós, munkás autónak tökéletes. Hosszabb utakra tényleg nem jó, mert szar az ülése, ezt én is tanusítom. Én benzinesben még nem ültem, de szerintem elég vérszegény lehet ebbe az 1.6 benzines, és tuti sokat is eszik. Nálunk 80%-ban dízelben veszik a Dustereket.

2018. jan. 16. 19:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Változó. Van akinek bevált, meg olyan is, hogy nincs elájulva tőle.

Én biztos nem vennék saját részre.

2018. jan. 16. 20:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fosok. A céges dustereknek 100 ezer km körül elkezdett minden baja lenni. Futómű, mindenféle motor hibajelzés, elektronikai furcsaságok.
2018. jan. 16. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:

" mindenféle motor hibajelzés, elektronikai furcsaságok."

A francia gyökerei ugyebár....

2018. jan. 16. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:

azért a céges mindenki által vezetett autók rendesen kapnak az élettől. Ne keverjük össze a normálisan használt autókkal, mert nem egy kategória. Márkától függetlenül.

Persze más a helyzet az olyan céges autóval amit,a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák javítási költségeit levonják a felhasználótól, mert azokra vigyáznak is.

2018. jan. 16. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!