Melyik a legjobb KRESZ könyv, amiben minden információ benne van?
Csináld a teszteket, olyanokat amikhez magyarázat is van.
Van sok hely ahol össze van szedve a lényeg, ami érint téged bármikor.
Tény a kresz 100-150 oldalas könyvekben sem írható le teljesen.
De ez is olyan ,mint nagyon sok minden más, 1 hétköznapi ,vagy csak átlagos szót elcsámcsognak 8 szóval ,és töltelék részekkel...
Nem tudom melyik a legjobb, vagy egyáltalán van-e legjobb KRESZ könyv, de abban biztos vagyok, hogy egy jó KRESZ könyvből többet lehet tanulni, sőt, tanulni abból lehet.
Az a jó tankönyv, amelyik gyakorlatiasan magyaráz, szemléltet, mutat jó, és rossz példákat, azokból lehet megérteni a szabályok logikáját, és ha ez sikerül, nem gond, ha egy kérdés átfogalmazva kerül a vizsgázó elé, a szabályok ismeretében válaszol, nem a piros autót, a kék buszt, és a sárga villamot keresi a képen, hanem átlátja a forgalmi helyzetet.
egyik sem jo nincsenek benne a jelenlegi hatosagi vizsgakerdesek e titán a program 30 napos kell venni egy kodot es lehet hashnalni proba visgak vannak meg tanfolyam rajta azokat le kell kattogni.
annal jobb nincs szerintem erdemes megvenni egy honapra! Ugyan azok a kerdesek lesznek a hatosagi vizsgan is www.etitan.hu
keddezz utana masbol ne tanulj mert elavultak a kerdesek ez a friss amit az etitan uzemeltet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!