Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az oka hogy nem...

Mi lehet az oka hogy nem indul a kocsi?

Figyelt kérdés

Egy Opel Astra kocsim van tegnap indult pöcre ma már nem még reggel az aksi volt le merülve de fel lett töltve nem rég ki próbáltam de mose indul olyan. Mindtha nem kapna valamit el de nem tudom hogy mit .

Villágítás működik üzemanyag is van bene, olaj stb esetleg a gyertya hibásodott meg? Vagy a motor?

2018. jan. 14. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
üzemanyag van benne? Betolni próbáltátok?
2018. jan. 14. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha olyan mintha nem kapná el akkor önindító
2018. jan. 14. 21:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem néma a kocsi indítanászegény de nem tudja reggel próbáltuk be tolni de az akumlátor hogy le volt merülve így akkor ez nem sikerült most nem próbáltuk be tolni de most hogy felet töltve az akumlátor és ugy próbáltam beindítani megint le merült így majd csak holnap brobalom vagy a hideg miatt nem indulna?
2018. jan. 14. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet a hideg is igen. Volt benne fagyálló?
2018. jan. 14. 21:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tettem mert nem tudom hova kel még kezdő vagyok a kocsi téren
2018. jan. 14. 21:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Az akumlátorba van fagyáló folyadék
2018. jan. 14. 21:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt az utolsó mondatodat hagyjuk figyelmen kívül. Húzzátok el egy szervizbe
2018. jan. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!