A2 jogosítványhoz milyen motorok használhatóak? Kezdő motorra vágyom!
városban szeretném használni, nagyon maximum 30-40km-es körzetben. sajnos alacsony vagyok, 165 cm magas, 65 kg. kérlek ha tudtok írjatok nekem pár motor típust ami szerintetek "illene" ezekhez a szempontokhoz. ár max 800e ft-ig. köszönöm!
21/L
Choppe, naked, sport?
Milyen motort szeretnel?
21/f
En 165 cm vagyok ferfi lettemre, eleg rovid labakkal, es nekem leer a labam a sajat motoromrol ami egy suzuki gs500, igaz nem teli talppal mind a ketto, de azert leer, es az en combom eleg vastag is, szoval le kellene, hogy erjen neked is.
Ki kell probalni, szivesen odaadnam az enyemet is, de hat meg nincs marcius. :)
Ha nem vagy olyan aki nagyon huzza neki, es tudod hol a hatar, akkor szerintem egy gs500-al nem jarnal rosszul, 400 +-100k mar lehet venni ehy jo allapotut.
Es akkor meg marad a felszerelesre is.
Egy bukosisak, protektoros kabat, protektoros kesztyu legalabb legyen, eletet menthet, nekem sokat segitett az elso esesemnel.
1,6 voltam 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!