Honda civic 7g tulajok, nektek hogy van ez?
Figyelt kérdés
Ma vettem az autót, és szeretném megkérdezni hogy akiknek ilyen van, nektek sem pont középen van a vízhőfok mutató, hanem egy picivel lejjebb? Eddig az összes autómnál középig ment a mutató, de ennél kb egyharmadánál áll meg. A másik kérdésem, hogy normális e az hogy a kiegyenlítő tartályban nem látok vizet? Ennek olyan vékonyabb a tartály kialakítása, és kellene látnom benne vizet? A hűtőnél van benne, azt megnéztem, de a kiegyenlítőben nem láttam vizet.2018. jan. 10. 20:38
2/4 anonim válasza:
Ahány autó, annyi féle óra. Nekem még egy olyan autóm sem volt, aminél pont középen állt volna meg a mutató. Nemrég néztem, találtam itthon 4 különböző típusú vízhőfok mutató órát, volt amelyik 80°C-nál indult és 120°C-ig mért. Itt a középállás már majdnem sok is lenne.
3/4 anonim válasza:
90 fokra kell beállnia a víznek.
A kiegyenlítő tartályon van egy min és egy max jelzés, e között kell lennie a víznek, ha nincs benn egyáltalán az nem sok jót eredményez.
4/4 anonim válasza:
Cseréltesd ki a termosztátot és a hűtőfolyadékot! Ha utána is így áll be, akkor valószínűleg normális. A folyadékcserét azért mondom, mert pár évente illik cserélni, és a legtöbben elhanyagolják. A termosztát cseréje olcsó, és valószínűleg megoldja a gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!