Folyik a hutoviz?
Sziasztok van egy fiat puntom a régebbi punto
Es ha ontok bele hutovizet egybol kifolxik meghozza olyan mintha a karbibol folyna nemtudom egyszeruen eldonteni a csoveket leellenloriztuk a csovek csont szarazak..
Hallottam errol a hutotomito adalekrol szerintetek segitene rajtam Ha nem tudnatok mas tippet adni Konkretanolyan mintha a foldre ontenem a vizet. Elore is koszonom?
Snnyire gáz dolgot meg nem lattam.
Azember feltesz egy kerdest szeretne tippeket kapni hogy mivel oldhato meg es leolcsmaroljak az embert.. Mert nemakar egybol a szervizbe menni.. Es igen omlik mivel olyan mintha a karbibol folyna...
Repedt-szakadt gumicső a tettes,ez 99%.
Mégis milyen opciókat,megoldási javaslatokat vársza segítőkészebb fórumozóktól,ha képtelen vagy még vizuálisan is realizálni a hibát?
Szal ez az "ömlik a víz mitcsináljak"című kérdés már ne is haragudj de teljességgel értelmetlen.
Ha skót vagy autóklubot hívni,és/vagy elgurulni egy szervízig,akkor további kellemes utántöltögetést!
Repedt szakadtgumicso..
Egyaltalan nincs repedt szakadt gumicso mert megneztem az osszes csovet.. Es nem vagyok skot hivni autoszerelot csak jelenleg nincs penzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!