Peugeot 206 cc-m van. Menet közben olykor elmegy a világítás, ha a kapcsolót igazítom újra jó, aztán megint eltűnik, és ez így megy körforgásban. Mi lehet a hiba, mennyibe kerülhet a javítás?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 11:26
1/5 anonim válasza:
Ha a kapcsolót bizmegelve elmegy és visszajön a világítás, akkor vagy a kapcsoló halt meg, vagy egyszerűen van kontakthibás vezetéked.
A kapcsoló árát nem tudom, de szerintem biztos, hogy nem drága. Nézz utána esetleg a unix-on. A munkadíj biztos nem lesz sok, mert ez szerintem egy kb 20 perces meló.
Azért este ne vezess amíg így működik a dolog.
2/5 anonim válasza:
Teljesen logikus, ha kapcsoló bizergálásra változik, akkor az a baja. A szokásos franciautós téma. Szerintem nagyságrendlieg 2000 Ft-ért kapsz bontottat, és 8000 alatt újat.
3/5 anonim válasza:
Sajnos abba egy kapcsoló 60-70e Ft körül mozog.
4/5 anonim válasza:
Egy 15 éves kis Peugeot-ba? :O Hol az az árlista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!