Mennyibe kerül átlagosan a műanyag karosszéria
javíttatása?
Figyelt kérdés
Opel Astra G
Meghúzták az autó elejét, lehorzsolódott a festés és gondolom a patent, ami tartja kidudorodott. Szóval lett egy borsó méretű kis púp (de nagyon látszik). És egy nagyon picit be van "görbülve" az egész műanyag. A sérülés mérete kb 5x10centis
Nem a patent dudorodott ki, hanem a lökhárító mögött lévő fém merevítő nyomta ki. Ilyenkor ez a merevítő is görbülni szokott és azért áll ferdén a lökhárító.
2018. jan. 5. 20:09
2/9 anonim válasza:
Ja, a lökhárító 15e, a merevítő 5e, a fényezés 25e, a lakatos munkadíja 20e körül van. Ezek utángyártott alkatrész árak, érdemesebb gyári bontottat nézni hozzá, mert az utángyártottak eléggé rosszul illeszkednek.
2018. jan. 5. 20:17
3/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen eset, szerelő valaminek nekiment, de mivel rokonom vitte az autót szervizbe ő meg nem kért számlát és nem vette észre ott helyben így megszívtam.
Merevítő 4500 volt Unixnál, a műanyaghéj maradt úgy mert szerencsére a fényezés nem sérült, azok a kis púpok meg szürke autón annyira nem látszanak.
Vedd le a héjat és nézd meg mi sérült. Ha minden akkor merevítő 4500, héjat bontóból 10-15 körül lehet szerezni, ha színazonos akkor megúsztad, ha nem akkor lakhelytől függően 15-25000 a fényezés.
2018. jan. 5. 21:12
4/9 anonim válasza:
Ne mondjátok, hogy még mindig 10-15.000 Ft egy Atra G lökhárító, Golf IV-hez is kapni 5000-ért
2018. jan. 5. 21:31
5/9 A kérdező kommentje:
De nem kell egész lökös. Legalábbis szerintem, nem vitatkozni akarok, így még nem jártam, de szerintem meg lehet ezt javítani. Annyira nem vészes a sérülés mármint nem törött, nem lyukas. Csak lehorzsolta a festéket és egy borsó méretű dudor lett. Azt a dudort nem tudják vissza nyomni melegítéssel pl? Ha a tartót cserélni kell az rendben van. A fényezés is. De maga a műanyag lökhárító a kis púpon kívül nem károsodott komolyabban.
2018. jan. 5. 22:58
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként a sérülés a vontatószem nyílása mellett 2-3 centire van.
2018. jan. 5. 23:01
7/9 anonim válasza:
Nincs miről vitatkozni. Leírtuk, hogy nagyjából mire számíthatsz, azt, hogy mit kell cserélni döntsd el magad, vagy a lakatosod majd megmondja.
2018. jan. 6. 05:50
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a válaszokat.
2018. jan. 6. 09:09
9/9 anonim válasza:
Nyilván, ha ilyen kicsi a sérülés nem kell cserélni a műanyagot, mutasd meg egy műanyagosnak és megmondja, de mint láttad, ez a legkisebb tétel
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!