Szerintetek melyik a legjobb 50cm3-as motor?
Figyelt kérdés
Yamaha dt50? Aprilia rs/rx50?2018. jan. 3. 19:48
3/16 anonim válasza:
Bármi amiben AM6 vagy Derbi blokk van. Amiben AM6 másolat az nem jó. Ilyen a Generic, CPI, Keeway...
5/16 anonim válasza:
# 3 EBS blokkot (Derbi) soha! Bár a kína am6tol jobb. De attól az egy hulla
6/16 anonim válasza:
5: Volt AM6-os és Derbi blokkos motorom is nem egy.
Néha úgy belerúgtam volna őket az árokba, benzint rá és had égjen. Ez nem a motorok hibája volt hanem az előző tulajoké.
Ja amúgy az ilyen 50-es kis foskeverőket alaposan át kell nézni mielőtt megveszi az ember, én a saját bőrömön tanultam meg.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem értem mért lenne egy 50-es motor foskeverő ha egyszer 14 éves vagy nem mehetsz egy 400cm3-is motorral
2018. jan. 4. 15:10
10/16 anonim válasza:
Attól függ mire kell. (Nekem 2db 50-esem van, egy Aprilia RS50 és egy Jawa Mustang. Átlagos közlekedésre az előbbit használom, de valahogy épp a Jawa-t szeretem jobban. Sokkal "feeling-esebb" a vezetése, még ha jóval lassabb is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!