Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót vennék 300 ezerig. Mire...

Autót vennék 300 ezerig. Mire kell figyelnem és melyikek a szép és megbízható autók? Tudom, hogy elég kevés a pénz rá.

Figyelt kérdés

2018. jan. 3. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
És a 300-ban már az átírás is benne van?
2018. jan. 3. 18:56
 12/15 anonim válasza:
Fiat punto 1999-2001-ig kb. nagyon jó kis autó, minden olcsó hozzá.
2018. jan. 3. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól függ a 300.000 is. Ha a következő pàr hónapban lesz még kb 200-250.000 felújìtàsra, akkor úgy lehet 300- ért is venni,pl Golf III., Passat b4 stb..
2018. jan. 3. 22:40
 14/15 A kérdező kommentje:

11 es válaszoló: olyan 1000-1500 eurót szántam az autóra a papirozás és szlovákiába áthozás az nem ebből vonandó le. De lehet megpróbálom itthon csak gondoltam hátha jobbféle autók kaphatók olcsóbban. És lehet hogy az az 500 euró áthozatal még meg is éri ha itthon 2x annyiba kerül.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Főleg neked aki megvédtél, hogy nincs nagy igényem csak annyi, hogy A pontból B be eljussak és egy heti 200 km-t megyek csak vele. De mivel még fiatal vagyok ezért odafigyelek a költségeire, szóval azt szeretném megtudni hogy melyik szerintetek az az autó amibe a legkesevebbet kell beleinvesztálni, csak kb.: olajcsere, téli-nyári gumi, pár 10-20 eurós mütyürök cseréje, meg persze a tankolás. Melyik az amelyikbe nem kell sokat beleköltenem?

2018. jan. 4. 00:40
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Mi valamivel 300 fölött vettünk egy Mazda MX-6-ot. Kettőnknek nagyon kényelmes, jól megy, nagyon szép, van benne klíma, tetőablak, amit akarsz, volt vele néha munka, de motorikusan semmi problémája nincs, eddig a legkomolyabb művelet egy önindító szénkefe csere volt, amit megoldottunk mi magunk egy szombat délelőttön, meg a küszöböket kellett lecserélni - mondjuk nekünk könnyű, párom autószerelő, így csomó mindent megcsináltunk magunknak, de nem hinném, hogy horror összeg lenne.

Annyi, hogy kicsit szereti a hasát, a fogyasztása nem olyan kevés, de azért nem is megy rá a gatyánk. Plusz alkatrészt szerezni bele macera, ritka típus.

Ez pl bele is férne az 1000-1500 euróba: [link]

Ha nem is pont ezt a modellt választanád, én a helyedben mindenképp gyűjtögetnék még, legalább egy 100-ast.

Vagy pedig - ha SOS kell az autó - megvenném a legolcsóbb járóképes ócskavasat, amit találok, és mellette gyűjtenék egy jobbra.

2018. jan. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!