Eladtam az autómat de akinek eladtam nem iratta át. Sőt az én nevemre kötött biztosítást. Ezért jár valami?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Már voltam bent okmányirodában is rendőrségen is de nem tettek semmit viszont a bűntetés meg jön folyamatosan. És így visszakapom az autót vagy nem?2018. jan. 2. 22:38
1/12 anonim válasza:
Eladtad az autódat. Bejelentetted az okmányirodában az eladást?
Az adásvételi egy másolatával tudod igazolni, hogy te eladtad, azt nyugodtan küldheted mindenkinek aki büntetést küld.
Ha eladtad az autódat miért kapnád vissza?
A biztosító felé jelezned kell, hogy a biztosítást nem te kötötted, semmi közöd nincs hozzá, ők biztosítási csalás miatt meg fogják tenni a feljelentést a rendőrségen. Na őket már nem fogják lepattintani.
2/12 anonim válasza:
Az adás-vételid ha meg van ezzel bizonyítod hogy a gép nem a tied .Ezzel a biztosítónál tudod szintén bizonyítani a dolgot , semmit ne fizess be .Keresd fel a HÍRTV PANASZKÖNYV stábját és a JOGI FÓRUM oldalra is írj .
3/12 anonim válasza:
Mocsok HírTv Úgyis Orbánt fogja megtenni felelősnek😂
4/12 A kérdező kommentje:
A biztosító felé elküldtem már de aztmondták én menjek be a rendőrségre
2018. jan. 2. 23:00
5/12 anonim válasza:
John_McClane jól leírta a dolgot, amúgy meg cigóknak nem szabad eladni még egy átlőtt 2 forintost sem
6/12 A kérdező kommentje:
Az a gáz hogy fehér volt nem fekete..már azokban sem lehet bízni
2018. jan. 2. 23:13
7/12 anonim válasza:
Ja hát bízni azt senkiben sem szabad, csak a cigókkal meg üzletelni se de az mellékvágány 😅😂
8/12 anonim válasza:
Hogyan kötött biztosítást a te nevedre? Ez minimum közokirat hamisítás, de ezek szerint az okmányaid fénymásolata is meg van neki, különben nem tudta volna megkötni.
9/12 anonim válasza:
Miért ne tudta volna? Interneten simán meg tudod kötni más nevére, csak az okmányainak száma kell, ami pont rajta van az adásvételin :)
10/12 A kérdező kommentje:
Igen,az interneten kötötték hajnali 1kor..nekem meg kijött 82230Ft biztosítási csekk..de ezek szerint már senkiben nem bízhat meg az ember? Mert oké hogy egy cigóban nem de hogy már egy fehér ember is ezt tegye? Szégyen..
2018. jan. 3. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!